2777
2789
نه راستش اینده نداریم عزیز . نمیخوام نا امید باشم والا اصلا دست از دنیا میشستم . من دارم کار میکنم و ...

میخندم که این برات مشکله ، انصافاً این مشکله ؟ حالا گیرم انباری و پارکینگ نداشتی ، اصلا گیرم ماشینم نداشتی ،یعنی آینده نداری؟ یعنی بدبختی؟

خوشبختی و بدبختی به داشتن خونه و ایناست؟

الان اونا رو داشته باشی خوشبختی؟ 

اگر اینطوری نگاه کنی  یه برج‌ تو فرمانیه هم داشته باشی احساس خوشبختی نمیکنی ، چون همیشه چیزایی هست که نداری 

به اونایی فکر کن که داری ، 

ببین عزیزم میتونی تمام زندگیت به نداشته هات فکر کنی و بدی ها و سختی های مشورت و خوبی های بقیه کشورها و مشکلات مالی و آموزشی و..... و همش حرص بخوری که نداری و هیچ وقت احساس خوشبختی نکنی ، 

و میتونی به داشته هات فکر کنی و ازشون لذت ببری و برای بیشتر کردنشون تلاش کنی و احساس خوشبختی کنی 

در هر صورت عمرمون میگذره و تموم میشه ولی فرق می‌کنه چه جوری ، این خودتی که انتخاب می کنی عزیزم،♥️♥️♥️❤️❤️❤️

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......
با تایپ کردن نمیتونم توضیح بدم .برو ببین این شرایطی که توشیم ماه عسل چه برنامه ریزی هستش که داریم . ...

حالا این شرایط هست عزیزم چی کار کنیم غصه بخوریم براش ,؟ 

درست میشه ؟ 

نه ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه عده میان میگن نهههه اینطوری نگو خدا روزیشو میده
بچه که بیاد رزق و روزی هم با خودش میاره
به اینا توجه نکن
این جزو قشر احمق جامعه ان
نه عزیز نباید بچه دار شن

شعر درمون نیست...دردیه معجون...از غم و خشم و جنون...کشتن تومون هر عشقی بود ...کی میگه حقیقت تلخه؟ترشه که همه چشمارو بستن..(نفرت می چکه از قلم صلح)             سیاهه پروندم ولی خب قلبم نه!             اون همه خفت و خاری پس کو؟  اون لحظه‌ی عاری از زاری و ننگ  اون بودنِ محترم حس قشنگ  از خستگی توی این قهقراها  چه کنیم،چه میشه و چه و این چراها  صورتای کبودِ ته بن بستا  صدای شیون زنها و گلدسته ها  از خون خشکیده تو حلقوممون  از قامت شکسته این همه جوون  از سری که حرف داره و شکسته میشه  یعنی اخرین درهای امیدم بسته میشه؟  گفتم آقا روی شما حکم میشه فردا  از این شکنجه و کشتن دست بردار  تو از اونچه هویت منه دوری  منو نمیشه شبیه خودت کنی زوری  تو داری می‌بری تو دنیا حیثییتمو  خار کردی به‌خدا شخصیتمو  من تاریخم پر بابک و کاوه‌س....  
حالا این شرایط هست عزیزم چی کار کنیم غصه بخوریم براش ,؟  درست میشه ؟  نه ...

نه قطعا . مسیر رو خودم انتخاب میکنم . چیزی که فکر میکنم درسته 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
هرکس باید زندگیشو خودش بسازه ، من خیلی ها رو میشناسم که خودشون به شدت ثروتمندن اما به بچه هاشون هیچی ...

بچه ی نوزاد زندگیشو می‌تونه بسازه بنظرت؟؟؟؟؟ 

الان شما باردار بشی میتونی واسه هر سونو و غربالگری بالای ۵۰۰بدی؟؟پول قرص و ویتامینا و شیر و اجیل و میوه که باید تو بارداری و شیردهی بخوری رو دارین؟ 

بعد که بدنیا بیاد پول پوشک و لباس و شیر خشک و دوا و دکتر چی؟ 

می‌دونی یدونه کاپشن بچه چنده؟ 

این حرف برا آدم ۲۰سال به بالاست نه بچه 

الان یه عده میان میگن نهههه اینطوری نگو خدا روزیشو میده بچه که بیاد رزق و روزی هم با خودش میاره به ا ...

یعنی خدا نمیده؟

احساس خوشبختی به‌چیه عزیزم؟  چیزی که باعث حق خوشبختی میشه صرفا پول نیست  اتفاقاً احساسات ...

عزیزم شما دوشب گشنه بخوابی بازم حس خوشبختی داری؟؟؟ 

بنظرت بچه ای که میبینه‌دوستاش تبلت و اسباب بازی و دوچرخه دارن بازم میگه خوشبختی چیز دیگست؟!

یعنی خدا نمیده؟

خدا به ما برکت میده و به تلاشمون جواب میده .روزی هم میده . عقل هم داده .با عقلمون باید سبک سنگین کنیم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یعنی خدا نمیده؟

عزیزم مثل این میمونه که بگیم من از ارتفاع میپرم ولی چون خدا هوامو داره و مراقبمه نمیمیرم و اسیب نمیبینم
دیگه قضاوتش با خودت

شعر درمون نیست...دردیه معجون...از غم و خشم و جنون...کشتن تومون هر عشقی بود ...کی میگه حقیقت تلخه؟ترشه که همه چشمارو بستن..(نفرت می چکه از قلم صلح)             سیاهه پروندم ولی خب قلبم نه!             اون همه خفت و خاری پس کو؟  اون لحظه‌ی عاری از زاری و ننگ  اون بودنِ محترم حس قشنگ  از خستگی توی این قهقراها  چه کنیم،چه میشه و چه و این چراها  صورتای کبودِ ته بن بستا  صدای شیون زنها و گلدسته ها  از خون خشکیده تو حلقوممون  از قامت شکسته این همه جوون  از سری که حرف داره و شکسته میشه  یعنی اخرین درهای امیدم بسته میشه؟  گفتم آقا روی شما حکم میشه فردا  از این شکنجه و کشتن دست بردار  تو از اونچه هویت منه دوری  منو نمیشه شبیه خودت کنی زوری  تو داری می‌بری تو دنیا حیثییتمو  خار کردی به‌خدا شخصیتمو  من تاریخم پر بابک و کاوه‌س....  
خوب طرف پول نداره خودشو از لذت بچه دار شدن هم محروم کنه این چه استدلالیه؟ 

وقتی حداقل پیش ساز مالی رو ندارن یعنی پول نداره شکم بچه رودرست سیر  کنه تنشو بپوشونه بهداشت و درمان مناسب  براش فراهم کنه چندسال بعد تحصیل مناسب براش فراهم کنه خودخواهی بچه دار بشه اونم پنج تا وشش  تا بقیشم شعاره اما اگر همزمان داره تلاش هم می‌کنه و امید داره به بهتر شدن اوضاعش  خوب چه اشکالی داره هم بچه دار میشه هم زندگی رو جلو می‌بره 

اما اینکه طرف زندگی خودشو هنوز موفق نشده اداره کنه مرده معتاد و بیکاره هزار جور اختلاف دارن پول هم ندارن حالا بیاد سه تا وچهارتا بچه بیاره خیلی هولناکه مثل اینه که کسی شنا بلد نباشه اونوقت شیرجه عمیق از روی صخره تواقیانوس بزنه !!!!

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
بچه ی نوزاد زندگیشو می‌تونه بسازه بنظرت؟؟؟؟؟  الان شما باردار بشی میتونی واسه هر سونو و غربالگ ...

کلا سه تا سونو بیشتر لازم نیست تو بارداری ؟ بیشترش برای بچه هم ضررداره 

مواد غذایی رو هم دیگه شیر و آجیل رو هم داشتیم میگیریم نداشتیم وجایگزینشو میخوریم 

منظورم در این حد نبود 

کاپشن بچه قبلیم هست 

هرکس باید زندگیشو خودش بسازه ، من خیلی ها رو میشناسم که خودشون به شدت ثروتمندن اما به بچه هاشون هیچی ...

عزیزم بعضیاازین ور بوم می افتن زیادی سخت میگیرن -بعضیام از اون ور بوم اصلاشرایطشون اوی  نیس بچه میارن زود - خداروزی رسون ولی ادم باید زمینه تغییر ایجاد کنه ک خدا زندگیشون تغییر بده- قدیما فرق میکرد خواهر توقعات کم بود ارزونی بود اصلا مردم خیلی چیزابراشون مهم نبود ارزونی هم بود این نبود ک هرروز قیمتا بره بالا- حالا وضع اقتصادی بد شده پول کم ارزش شده - وچون همه چی پولکی شده مردمم پولکی شدن -اون بچه اگ بخاد رو پای خودشم وایسه باید ی زمینه هایی بلاخره براش فراهم باشه- نمیگم وایسیم وضعمون خ خوب شه اگ خواستیم بچه بیاره کسی اما امکانات متوسط امکان فراهم شدنش باشه برابچه

عزیزم مثل این میمونه که بگیم من از ارتفاع میپرم ولی چون خدا هوامو داره و مراقبمه نمیمیرم و اسیب نمیب ...

آخه این دوتا اصلا ربطی بهم نداشت اون اولی رو خدا وعده داده خودش ولی دومی اصلا عقلانی نیست هیچ قولی هم خدا برای نداده ، اینا خیلی با هم فرق دارن

عزیزم شاید زیاده روی کردی من خیلی از دوستان باردارن خیلی ها هم زایمان کردن تازگی اصلا تا این حد خرجن ...

پتازه من خوب خرج کردم بعضیا تا۱۰تومن خرج کردن حالاایشا…بیاری میفهمی

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙