2777
2789
هنوز بعد ده سال این جسارت رو ندارن بچه بیارم و بهش بگم اوردمن بهت عشق بدم .    

۱۰ سال خیلیه ، بچه خیلی شیرینه لذتی که هیچ وقت و با هیچ چیز دیگه ایجاد نمیشه ، من یه دونش رو دارم ، یکی از اون خوباشو ، به خدا با هیییییچ لذتی قابل مقایسه نیست 

مادر که میشی انگار تازه عاشق میشی ، 

من از مادرم جز عشق چیزی نمی‌خواستم و هرگز پول نتونست جاشو بگیره ، پول مثل مسکن میمونه ، فقط همین ، کوتاه مدت آروم می‌کنه 

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلایل . نبود اینده نه برای خودم نه بچم تو این کشور . دونفر داریم کار میکنیم تا بتونیم زنده بمون ...

به خدا سخت میگیری اینطوریام نیست،

همه چیز به نگاه تو بستگی داره ، چی میخوای ببینی ؟ سختی هاشو یا شیرینی هاشو ، با یه دست لباس هم میشه زندگی کرد و شاد بود با هزار دست متنوع هم میشه زندگی کرد شاد نبود

گرونی ها همیشه بوده از اون موقع که مادرهای ما بچه بودن حتی

، مادرم می‌گفت تو کودکیش برنج و مرغ سالی یکبار میخوردن و خونه هر کسی برنج پیدا نمیشد ، یا خیلی چیزها و مشکلات دیگه ولی همه شاد بودن ، چرا ، چون نگاهشون به زندگی فرق میکرد

خیلی دلایل . نبود اینده نه برای خودم نه بچم تو این کشور . دونفر داریم کار میکنیم تا بتونیم زنده بمون ...

منظورت از آینده چیه ؟ الان ماها آینده نداشتیم ؟ 

از زندگیت چی میخواستی که نداشتی ؟ 

عزیز دلم گرونی هست ، مشکلات هست اما مثلا تو کشورهای دیگه نیست باور کن همه جا هست ببین تو توییتر ، توییت های انگلیسی رو بخون ، همه ی کشورها مشکلاتی دارن اما این تویی که تصمیم میگیری خوشبخت باشی یا بدبخت ، تو هر کشوری که باشه

۱۰ سال خیلیه ، بچه خیلی شیرینه لذتی که هیچ وقت و با هیچ چیز دیگه ایجاد نمیشه ، من یه دونش رو دارم ، ...

میدونی عشقی که من با همسرم تجربه کردم رو قبلا اصلا ندیدم . 10 سال گذشت و اصلا حس کمبود یا نبود بچه رو ندارم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
۱۰ سال خیلیه ، بچه خیلی شیرینه لذتی که هیچ وقت و با هیچ چیز دیگه ایجاد نمیشه ، من یه دونش رو دارم ، ...

خدا بچتو حفظ کنه . خواهر زادمو میبینم دیگه . بچم نیست انگار یه تیکه از وجودمه . من که جونمو براش میدم ببین مادر پدرش چه میکنن براش .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
به خدا سخت میگیری اینطوریام نیست،  همه چیز به نگاه تو بستگی داره ، چی میخوای ببینی ؟ سختی هاشو ...

چیزی که میگم نیاز اولیست نه امکانات زیاد و غلط . دارم از اموزشش حرف میزنم . از سلامتش (حذف ازمایش غربال گری از بیمه ). از کارش . از امنیتش .این ها نیاز اولیه هستش نه رفاه 

منظورت از آینده چیه ؟ الان ماها آینده نداشتیم ؟  از زندگیت چی میخواستی که نداشتی ؟  عزیز ...

نه راستش اینده نداریم عزیز . نمیخوام نا امید باشم والا اصلا دست از دنیا میشستم . من دارم کار میکنم و حق بیمه پدرم رو میدم . بیمه بازنشستگیشو. یعنی بیمه بازنشستگی ورشکسته شده و از ما داره میگیره میده پدر مادرامون .اینده ای که ازش حرف میزنم اینه . من 5 ساله میخوام یه انباری و پارکینگ به خونم اضافه کنم نمیشه . کم کم 300 میلیون باید بدی . ببین متراژ بالا نه ها . انباری و پارکینگ . جای بگم بهم میخندن .  این اینده منه ؟ الانم نیست . دارم میسازمش اما یه سری انسان نما اون بالا نشستن و دارن خرابش میکنن . دارم میجنگم ولی ......................................

منظورت از آینده چیه ؟ الان ماها آینده نداشتیم ؟  از زندگیت چی میخواستی که نداشتی ؟  عزیز ...

گرونی هست . تورم هست . بالا رفتن سن بازنشستگی هست . چیزی که نیست تلاش برای حل کردنشه . اینده نگریه 

چیزی که میگم نیاز اولیست نه امکانات زیاد و غلط . دارم از اموزشش حرف میزنم . از سلامتش (حذف ازمایش غر ...

من باردار بودم غربالگری نرفتم نه به‌خاطر مسائل مالیش نه ، چون غربالگری خطاش زیاده ، استاد فیزیولوژی ما با همسرش فامیل بود سنش هم تقریباً بالا بود نه خودش رفت نه توصیه میکرد می‌گفت به جاش صدقه دادم ، الحمدلله هیچ مشکلی هم براشون ایجاد نشد ، مطب میرفتم یه بنده خدایی دوقلو باردار بود غربالگری گفته بود یکی سالمه یکی معیوب معیوب رو براش کورتاژ کردن ، بعداً مشخص شد غربالگری برعکس تشخیص داده اونی سالم رو کورتاژ کرده بودن و فرزند معیوب موند براشون  اینو گفتم بدونی غربالگری دقیق نیست  و اینقدر واجب نیست

از نظر آموزشی هم خیلی مراکز خوبی هست تو ایران که قیمتشون هم مناسبه، اتفاقاً خیلی دنبال مراکز آموزشی خوب می‌گشتم الحمدلله هست

اگر خواستی معرفی کنم ، 

بیشتر آموزش بچه پیش مادرش شکل میگیره عزیزم ، شما اگر روحیه ی خوبی داشته باشی مادر خوبی باشی بچت خوب میشه ان شاالله

من باردار بودم غربالگری نرفتم نه به‌خاطر مسائل مالیش نه ، چون غربالگری خطاش زیاده ، استاد فیزیولوژی ...

یا من خیلی بد بینم یا شما خیلی دلت ساف و پاکه . دلم گرفته از این دنیا و ادمهاش . 

گرونی هست . تورم هست . بالا رفتن سن بازنشستگی هست . چیزی که نیست تلاش برای حل کردنشه . اینده نگریه&n ...

می‌دونی دلیل بالارفتن سن بازنشستگی چیه ؟  میخوای کمک کنی که بیاد پایین ؟ 

فرزند آوری باعث پایین اومدن سن بازنشستگی میشه ، جمعیت که پیر بشه سن بازنشستگی می‌ره بالا ، چون عدم وجود نیروی جوان باید با یه چیزی جبران بشه ، 

هر کس که فرزندی بزاری به کشور و به من و تو و خودش کمک کرده

یا من خیلی بد بینم یا شما خیلی دلت ساف و پاکه . دلم گرفته از این دنیا و ادمهاش . 

الهی قربونت برم شاید خسته ای ، برو یه جای خلوت که درخت و آب باشه و به چیزهایی که داری فکر کن و براشون شکر کن خدا رو و به غصه هات و مشکلاتت دونه دونه فکر کن و از عمق قلبت باور داشته باش و با خودت بگو خدای من بزرگتره از این مشکل  ، خیلی کمک میکنه 

دنیا خیلی چیزهای قشنگ هم  داره که فقط باید بخوای ببینیش ، حرفهای ناامید کننده رو گوش نکن ، غرغرهارو گوش نکن, 

می‌دونی دلیل بالارفتن سن بازنشستگی چیه ؟  میخوای کمک کنی که بیاد پایین ؟  فرزند آوری باعث ...

با تایپ کردن نمیتونم توضیح بدم .برو ببین این شرایطی که توشیم ماه عسل چه برنامه ریزی هستش که داریم . الان من نباید حق بیمه بازنشستگی پدرمو بدم . چرا الان میدم و نگران سن بازنشستگیمم ؟  چون سازمان بازنشستگی با مدیریت و برنامه ریزی غلط خودشو به ورطه نابودی کشید . بچه من بیاد حق بیمه منو بده و نگران اینده خودش بشه و بچه بیاره تا حق بیمه خودشو بده ؟ چرخه باطله گلم 

الهی قربونت برم شاید خسته ای ، برو یه جای خلوت که درخت و آب باشه و به چیزهایی که داری فکر کن و براشو ...

خدا که شاکرم . ادمهاش داغونمون کردن . اسمشم اینه که بنده برگزیده خداییم