2777
2789
عنوان

چرا پسرا میزارن میرن؟؟؟

2239 بازدید | 22 پست

دلم گرفته نمی دونم چرا با هرکسی وارد رابطه بشم بعد یه مدت ازم فاصله میگیره و میره 😥😥😥نمی دونم چیکار کنم بااین ک از نظر تیپ اندام قیافه هیج کنم ندارم حتی خوش اخلاق و شوخ هستم 

چون پسرایی که باهاشون وارد رابطه میشی درست نیستن😂💔

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

جو شون زیاد میشه 🌾

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خدا رابطه بگیر هیچ وقت ولت نمیکنه دنبال تیپ و قیافه تم نیست هرجور باشی قبولت داره باهاتم دعوا نداره کل کل نمیکنه بگه تو بدی من خوبم

بر عکس میگه من رحیمم من غفورم بیا سمتم خودت نجات پیدا میکنی

اینقدرم حالت خوب میشه که نگو کلی با خدا کیف میکنی

به وقتش هم یک بخت خوب برات پیدا میشه نگران نباش

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
با خدا رابطه بگیر هیچ وقت ولت نمیکنه دنبال تیپ و قیافه تم نیست هرجور باشی قبولت داره باهاتم دعوا ندا ...

چ فایده این همه عبادت کردم خوبی کردم هیچ ک هیچ همش ضربه میخورم