achilla مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 304 عنوان چجوری میشه از یه رابطه مسالمت امیز اومد بیرون 104 بازدید | 8 پست چیکار کنم.مستاصلم.بدون دلخوری و ترس از اتفاقات بعدش از رابطه بکشم بیرون.همه زندگیمو بهش گفتم.همه رازا و همه چی..عکسا.. 1400/08/21 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99860 چقدساده ای😞 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
achilla مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 304 چرا میخوای بیای بیرون دلیل خاصی ندارم.خسته م.نمیخوام کلا کسی باشه
دخترمهتابی عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 6279 دلیل خاصی ندارم.خسته م.نمیخوام کلا کسی باشه وقتی وارد ی رابطه میشی در برابر اون ادم مسئولیهر کاری هم بکنی نمیتونی بدون دلخوری بیای بیرونهمینی ک الان گفتیو ب خودش بگو ببین چی میشه
achilla مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 304 علت کات؟ هیچی.نمیخوام با کسی باشم کلا.نیاز دارم تنها باشم.بدون تنش
achilla مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 304 وقتی وارد ی رابطه میشی در برابر اون ادم مسئولی هر کاری هم بکنی نمیتونی بدون دلخوری بیای بیرون همین ... گفتم قبلا... اما خب نشد ک جدابشیم.من هیچ دلیل قانع کننده ای ندارم.
قاصدک۱۱۰۶ عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 هیچی.نمیخوام با کسی باشم کلا.نیاز دارم تنها باشم.بدون تنش 😐یا از اول وارد نمیشدیالان گناه اون چیهشرایطتتو توضیحش بده ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️