2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنم همین گوهی بود کهست منتهی چتاشومیدیدم یاپنهون کاریاشو ولی دخترتوخونم ندیده بوودم ی وقتایی  ...

استارتر من الان خوندم متوجه شدم اصلا لیاقت شما و سالهایی که کنارش بودید رو نداره من چهل سالمه بچم دوسال و نیمشه الهی شکر یکی از بچه هات ازدواج کرده یکیش داره ازدواج میکنه اون یکی هم بچه نیست همدم و مونست میشه جدا شو ازش توبه گرگ مرگه بی لیاقته حیف شما و دختر دسته گلت که بمونید توی زندگی که خیانت باشه توش ازش جدا شو حق و حقوق خـدت و دخترتم بگیر و واسه خودت کارکن چیه زندگی که توش خیانت و استرس باشه خاک تو سر بی لیاقتش 

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...

ولش کن اون هرزه رو بره گمشه چوبشو بخوره الهی.توهم با بچه هات خوش باش عزیزم از زندگیت لذت ببر با کارایی که دوست داری

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
نمیدونم اصلا دختره کیه که اثری ازش نیست یه جارپنج روزی مونده ورفته

اسی میدونم سخته برات ..ولی ی فرصت ب زندگیت بده 

نزار الکی الکی کسی بیاد صاحب زندگیت بشه ..سخته میفهمم ولی بخاطر دخترات این کارو نکن ..ی بار دیگه فرصت بده ..سری جا نزن ..نزار زندگیت راحت کسی دیگه جاشو بگیره ..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

مادر من هم تو سن 50 سالگی طلاق گرفت سال ها قبل از اون میگفت کاش بره یه زن دیگه بگیره و اصلا دیگه نیاد خونه و به من کار نداشته باشه پدر من هرزه نبود ولی دست بزن داشت سلامت روان نداشت دهن بین بود به شدت منتظر بود ببینه خواهراش مادرش حتی همسایه چه نسخه ای میپیچه براش وبه شددد ت تاثیر میگرفت مادر م طلاق گرفت بالاخره با اجبار ما من و خواهرم متاهل هستیم و وانمود میکنیم که حالمون خوبه ولی نیست به خاطر دختر هات اگر میتونی یه فرصت بهش بده

اسی خیلی ناراحت شدم بخدا برات امشب از ته دل دعا میکنم دلت اروم بگیره 

خودتو انقد سختی نده یکم رها شو از زندگیت

میدونم تو شرایط خیلی بدی هستی اما توکل کن ب خدا ک هیچوقت حقو ناحق نمیکنه

انشالله هرچی صلاحته برات رقم بخوره ودلت ارامش پیداکنه🤲🤲🤲

عزیزم من نمی دونم درسته یا نه؟ میخوام بدونم میشه قبل ازدواج به نتیجه اش اعتماد کرد؟ اگه دوست دارین ...

اسم من رؤیا مادرم فاطمه

اسم ایشون فرهاد مادرشون قزل گل

اگه میتونی برامون بگیر خیلی نیاز دارم

اسم من رؤیا مادرم فاطمه اسم ایشون فرهاد مادرشون قزل گل اگه میتونی برامون بگیر خیلی نیاز دارم

ابتدا ،اتفاق و تفاهم بعد جدایی و قهر سپس دشمنی و مشکلات و یک دلیل خیلی بزرگی مثل یا خیانت یا اعتیاد یا نازایی و یا سحر وجادو و...

من اصلا مطمۓن نیستم شما بگو درسته؟

اسم من رؤیا مادرم فاطمه اسم ایشون فرهاد مادرشون قزل گل اگه میتونی برامون بگیر خیلی نیاز دارم

یه جا دیگه هم نوشته بود بدون اسم مادرها درسته اونجوری هم براتون حساب کردم

با ابجدکبیر

عاقبت این دو خوب است اما مشکلات زیادی خواهند داشت و در اجتماع مشکل پیدا خواهند کرد و نکته این است که این دو هنگام ازدواج یکی از اقوام نزدیکشان فوت خواهد کرد.و ازطرف یکی زوجها  و..مشکل بوجود اید

ابجدصغیر:خیر وبرکت وتفاهم خواهند داشت ولی از جانب سحر ویا چشم. یا حسد تحدید میشوندو مشکل مالی دامنگیرشان خاهد شد.

کدوم روش براتون درسته؟؟؟؟

یه جا دیگه هم نوشته بود بدون اسم مادرها درسته اونجوری هم براتون حساب کردم با ابجدکبیر عاقبت ای ...

دستت دردنکنه عزیزم ،، ما ۸ ساله باهمیم قرارمون بوده این ماه بیاد خاستگاری پارسال قرار بود بیاد که مادرشون فوت کرد فکرکنم همین بدون نام مادر درسته

دستت دردنکنه عزیزم ،، ما ۸ ساله باهمیم قرارمون بوده این ماه بیاد خاستگاری پارسال قرار بود بیاد که ما ...

خواهش میکنم عزیزم انشاۦالله بهم برسین و خوشبخت بشید 

اتفاقا من واسه چندتا از اقوام حساب کردم بدون اسم مادرها درست بود