2777
2789
عنوان

باورم نمیشه تو۴۱ سالگی دارم مطلقه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16742 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی تاپیک‌ دیگ متوجه شدم ک خیلی خوب حس و خستگی ی مادرو درک‌ میکنید. سپاس از پاسخ⚘

در اطرافیان دیده ام که مادری شغل شوخی برداری نیست و هم حمایت نیاز داره هم قدرت 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خواهش میکنم عزیزم انشاۦالله بهم برسین و خوشبخت بشید  اتفاقا من واسه چندتا از اقوام حساب کردم ب ...

سلام میشه برای منم بگیری؟

پیام دوستی فرستادم.

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

آغون . بچه ها رو دیدی توی ۴۰ روزگی میگن آغون؟😂

😅😅😅اهان ولی تابحال ندیدم بکن یادکرفتم ازت ممنونم😘❤😅

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
😂میگن پسر من ۳۶ روزش بود میگفت اَغون 

وای عزیزم😍😍😍قدم نی نی پربرکت😘😘😘😍😍😍

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤

من یه نصیحت بهت بکنم ،اگر راهی داره طلاق نگیر اما دیگه باهاش زندگی نکن ،زنعموی منم همینکارو کرد طلاق نگرفت اما جدا زندگی میکرد،الان طلاق بگیری ،مدام مزاحم پیدا میکنی حرف و حدیث پشتته ،

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
فدات عزیزم البته الان ۴ سالشه همه چی میگه 🤣

😍😍😍عزیزدلممم ازمحسن ما بزرکتره ،ته تغاری ما متولد۹۸