2777
2789
عنوان

میخوام یه داستانی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 147 پست
وای خدا چه ترسیدم. مرسی عزیزم واقعا به یه تلنگر نیاز داشتم

خواهش میکنم گلم.به خدا اینا رو دیدم که دارم میگم...طفلکی آشنامون همیشه شاد و سرزنده بود...همیشه میخندید..الان نگاش میکنی به اندازه یه زن ۶۰ ساله فقط غم توی چشماشه...حیفی..برای زندگیت برنامه ریزی کن و با قدرت پیش برو..مطمئنم آدم موفقی هستی که این همه برای بدست آوردنت تلاش خودشو داره میکنه...پس صبر کن و با ایده آل خودت ازدواج کن

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
توی یه کلام بگو نه و تمام کن این ماجرا رو...بگو خیلی فکر کردم.ما مناسب هم نیستیم...خانواده من قبول ن ...

آخه اونو عاشق کردم میخوام منطقی حل بشه. میگه اگه منو دوست داری بجنگ واسم

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دور ما شرقیم اون جنوب من مشهدم اصلا نمیتونم یه روز دوری تحمل کنم

پس چرا بفکر ازدواج باهاشی وقتی نمیتونی دوری از خانواده تحمل کنی🙄

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
خواهش میکنم گلم.به خدا اینا رو دیدم که دارم میگم...طفلکی آشنامون همیشه شاد و سرزنده بود...همیشه میخن ...

واقعا افتادم تو دام تقصیر خودم بود من اصلا قصد نداشتم اینجوری با کسی آشنا بشم حالا دل خودمم لرزیده ولی میتونم خودمو جمع و جور کنم

پس چرا بفکر ازدواج باهاشی وقتی نمیتونی دوری از خانواده تحمل کنی🙄

اون خیلی اصرار میکنه انقدر که دیگه منم دارم بهش فکر میکنم میگه هروقت دلت تنگ شد من دو ساعته میفرستمت بری

نمیدونم اون همش میگه ینی منی که یه بار اشتباه کردم حق ندارم دیگه زندگی کنم میگه من تاوانشو دادم ولی ...

بگو حق زندگی و انتخاب مجدد داری..ولی چرا دختر میخوای؟؟؟؟؟؟؟

تا حالا ازش اینو پرسیدی؟ مگه خودش مطلقه نیست؟ پس بایه بیوه ازدواج کنه...میدونی چیه؟ این کارو نمیکنه..چون دقیقا میدونه چی میخواد...

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
واقعا افتادم تو دام تقصیر خودم بود من اصلا قصد نداشتم اینجوری با کسی آشنا بشم حالا دل خودمم لرزیده و ...

خودتو جمع و جور کن اسی...این همه دارم میگم..بعد نیای تاپیک بزنی خسته شدم.مدام گیر میده- بچش خستم کرده و فلان

خیلی فکر کن خیلی

اگه میتونی حتمااا با یه مشاور خوب صحبت کن ببین چی میگه...ولی عجله نکن..با خانوادت صحبت نکن...حتما سر در بیار دلیل اصلی طلاق زنشو...چون مطمئنا خودش حقیقت رو نمیگه..

من حس خوبی نگرفتم ازش مخصوصا گفتی ۴۰ روزه اشنا شدیم

خیلی زمان کمی هست 

ب نظرم قبل اینکه با مامانت مشورت کنی برو راجب زن قبلیش تحقیق کن و سعی کن باهاش حرف بزنی علت طلاقو جویا بشی 

و یه چیز دیگ 

شهراتون چقد فاصله داره ؟ 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
بگو حق زندگی و انتخاب مجدد داری..ولی چرا دختر میخوای؟؟؟؟؟؟؟ تا حالا ازش اینو پرسیدی؟ مگه خودش مطلقه ...

اینو نگفتم تاحالا بهش میگه چندین ساله زنی توی زندگیه من نیس الانم عاشق تو شدم

خودتو جمع و جور کن اسی...این همه دارم میگم..بعد نیای تاپیک بزنی خسته شدم.مدام گیر میده- بچش خستم کرد ...

آره فکرمیکنم باید با یه مشاور صحبت کنم ولی خیلی لطف کزدی باهام حرف زدی

استارتر تاحالا خواستگار بهتر از این مورد داشتی ؟

آره من خواستگار خوب داشتم و یه مورد دیگه هم قراره بیاد ولی من بخاطر ایشون دارم وقفه میندازم

آخه اونو عاشق کردم میخوام منطقی حل بشه. میگه اگه منو دوست داری بجنگ واسم

خخخخ.چه حرفااا.بجنگ واسمم😂

طرف قاضی مملکته نمیگه بجنگ واسم...خیلی بچه زرنگه اسی...حواستو جمع کن..میخواد همه چی رو بندازه گردنت...با خانوادت به خاطر این مرد در نیوفت...اون همینو میخواد تا سالهای سال بزنه توی سرت...اطمینان نکن بهش..

به فرض که عاشقشم کرده باشی...مگه تموم عاشقی ها به ازدواج ختم مبشه؟؟ شما هم روش...این حس دلسوزی رو بزار کنار تا توش گیر نکردی...از من گفتن بود...دیگه من برم..فقط سفت و محکم حرفتو بزن

آره من خواستگار خوب داشتم و یه مورد دیگه هم قراره بیاد ولی من بخاطر ایشون دارم وقفه میندازم

اصلا اشتباه نکن 

فاصله شهراتون زیاده خوب نیست 

مدت زمان اشناییتون هم کمه

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
اینو نگفتم تاحالا بهش میگه چندین ساله زنی توی زندگیه من نیس الانم عاشق تو شدم

چه حرفاااا.به خدا ساده گیرت آورده.