2777
2789
عنوان

میخوام یه داستانی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 147 پست
اینکه تحریکت کرده بخاطرش بجنگی هم بسیار قابل تامله .من بودم . نمیرفتم با مامانم درجریان بگذارم چون م ...

دقیقا اگه مامانم بفهمه فکر میکنه خل شدم مطمئنم خیلی بد میشه چون مثلا من خیلی خوبم

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
آخه الان که تا اینجا اومدم نمیدونم چه کنم بیخیال بشه

تا اینجا چیه سر چهار تا حرف که بادهواست ورودربایستی میخوای شوخی شوخی بری جلو .خودتو بیچاره کنی .میگن به دوتا چشم خودتم نمیتونی اعتماد کنی بعد رفتی به یکی اعتماد میکنی که دو روزه تازه پیداش شده .اصلا تو یک درصد فکر کن علت طلاق خیانتش بوده یا یه درصد فکر کن بچش رو قراره همین جور که خامت کرد پاپیش گذاشت براخاستگاری وتو عمل انجام شده داره قرارت میده کم کم امادت کردبچشم برداشت اورد باهم زندگی کنین .

لایک نکنید .توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجا چیه سر چهار تا حرف که بادهواست ورودربایستی میخوای شوخی شوخی بری جلو .خودتو بیچاره کنی .میگن ...

آخه تو این مدت ما تقریبا 2 ساعته باهم چت کردیم هیچ چیز مشکوکی ندیدم

میگه که کسی توی زندگیش نبوده و اینکه الان همه تعجب کردن که فلانی چجوری عاشق شده. تمام خانواده و دوست ...

عزیزم مگه تو اونجا هستی ببینی که همه تعجب کردن یانه طرف داره خیانت میکنه حتی خانمش که داره باهاش زندگی میکنه هنوز نفهمیده این بایکی ارتباط داره بعد تازه تعجب هم کرده باشن که اینو بنظرم ازخودش دراورده .الان بخدا خواهرسراز کار برادر خودش درنمیاره چه برسه بفهمه عاشق شده یانه 

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزم مگه تو اونجا هستی ببینی که همه تعجب کردن یانه طرف داره خیانت میکنه حتی خانمش که داره باهاش زند ...

الان که زن نداره قبلا داشته خودمم نمیدونم اصلا دارم چیکار میکنم گیجم

واقعیتش منم حس خوبی به این موضوع ندارم کسی با این شرایط یه ازدواج قبلی همراه با بچه اونم اشنایی 40 روزه که شما هیچی در مورد زن و طلاقش نمیدونی انتظار داره براش بجنگی؟!!

شما که میگید خواستگارای خیلی خوبی دارین و میدونین که خانوادتون مخالفن از این مورد صرف نظر کنید بهتره 

باروزی ده ساعت چت هم چیزی دستگیرت نمیشه خیالت راحت

ببخشید روزی 24 ساعت ما فقط ساعت خواب از هم خبر نداریم

واقعیتش منم حس خوبی به این موضوع ندارم کسی با این شرایط یه ازدواج قبلی همراه با بچه اونم اشنایی 40 ر ...

آره قصدم همینه فقط نمیدونم چجوری این کارو بکنم چون خیلی پیگیره

من الان خیلی منطقی ترم احساساتمو میتونم کنترل کنم من فقط عذاب وجدان دارم که عاشقش کردم. با گذشته اش ...

اصلنم عذاب وجدان نداشته باش این مردای اینجوری من زیاد دیدم همش خودشونو میزنن ب مظلوم نمایی ک تو عذاب وجدان بگیری ولی بقران اگ وا بدی دیونه ای ی عمر پشیمونی داری ب خاطر ی عذاب وجدان باقی عمزتو تباه نکن

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊