2777
2789
عنوان

میخوام یه داستانی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 147 پست
من حس خوبی نگرفتم ازش مخصوصا گفتی ۴۰ روزه اشنا شدیم خیلی زمان کمی هست  ب نظرم قبل اینکه با ما ...

آره باید الان صحبت کنم با همسر قبلیش نمیگم به مامانم میترسم از نگاه بدشون. من مشهدم ایشون یکی از شهرای جنوبی

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان

به حرف دوستان گوش کن 

به خانواده ات نگو

وقتی میدونی ذهنشون خراب میشه

و خودت جواب منفی بده

شرایط بهتری برات پیش میاد

هم مجردی

واینکه ایشون بچه داره

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره باید الان صحبت کنم با همسر قبلیش نمیگم به مامانم میترسم از نگاه بدشون. من مشهدم ایشون یکی از شهر ...

ممکنه شماره یکی دیگه ارو ب جای زنش بده

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

عزیزم ایشون سعی کرده اول شمارو دلبسته کنه بعد خاستگاری کنه بعدم خدامیدونه راست میگ ه اونارو میبینه یانه .بعدشم تو مجردبودی تاحالا وسنت هم کمه مگه خلی میخوای زن یکی بشی که بچه هم داره .بعدشم اون مال یه شهر دیگس خدا میدونه خدامیدونه چند درصد حرفاش دروغ باشه وچون ازت دوره ممکنه بعدها اسراری داشته باشه که ازت پنهان کرده وکارکه از کار گذشت تنهاکاری که میتونی بکنی اینه که دودستی بکوبی توی سرخودت .

لایک نکنید .توروخدا 
خخخخ.چه حرفااا.بجنگ واسمم😂 طرف قاضی مملکته نمیگه بجنگ واسم...خیلی بچه زرنگه اسی...حواستو جمع کن..م ...

مرسی مرسی عزیزم ممنونم. نه من خیلی منطقی ترم اینجوری خام نمیشم چون خانواده ام خیلی مهم تره من ایشونه 40 روزه میشناسم ولی خانواده ام 27 ساله کنارمن اونا خیلی منو قبول دارن به این آسونیا اعتمادشونو سلب نمیکنم

آره فکرمیکنم باید با یه مشاور صحبت کنم ولی خیلی لطف کزدی باهام حرف زدی

این چه حرفیه گلم...وظیفم دونستم آگاهت کنم..چون دور و برم هستن همچین افرادی...

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
اصلا اشتباه نکن  فاصله شهراتون زیاده خوب نیست  مدت زمان اشناییتون هم کمه

آره منم فقط فکر میکنم توی رودروایسی موندم چون الان به احساسمم شک کردم

مشکلاتی ک گفتید چیزایی نیست ک نشه باهاش کنار اومد البته چون خیلی از خودشو خانوادش تعریف میکنی 

پس برای مامانت تعریف کن جریان خودتو از زبان دوستت بگو بعد بپرس بگپ مامان شما بودید چ میگفتید

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
به حرف دوستان گوش کن  به خانواده ات نگو وقتی میدونی ذهنشون خراب میشه و خودت جواب منفی بده ش ...

آره الان که دوستان گفتن صبر میکنم و نمیگم تا ببینم چجوری خودم میتونم تمومش کنم باید یه کاری بکنم

ممکنه شماره یکی دیگه ارو ب جای زنش بده

من که فکر میکنم اصلا نمیده چون میگه من هیچ وقت دیگه ندیدمش. پس چیکار کنم؟

چرا باید شما که مجردی 

همسر یه مرد مطلقه با بچه بشی

بعدا پشیمون میشی با هزار مشکل 

اون خیلی کارشو خوب بلده 

و اینکه شما بسیار موقعیت های بهتری خواهی داشت انشاالله

احساسی عمل نکن و زودتر تمومش کن

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
مرسی مرسی عزیزم ممنونم. نه من خیلی منطقی ترم اینجوری خام نمیشم چون خانواده ام خیلی مهم تره من ایشونه ...

آفرین عزیزم..👌

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
من که فکر میکنم اصلا نمیده چون میگه من هیچ وقت دیگه ندیدمش. پس چیکار کنم؟

کلا ولش کن بابا 

خلی میخوای خودتو بندازی تو دردسر ؟؟؟ 

الکی با یه بچه و گذشته و تفاوت سنی زیاد 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
عزیزم ایشون سعی کرده اول شمارو دلبسته کنه بعد خاستگاری کنه بعدم خدامیدونه راست میگ ه اونارو میبینه ی ...

آره من به تمام اینا فکر میکنم که دارم دیوونه میشم. وارد راهی شدم که نباید. ولی اینکه اول منو دلبسته بعد همه ی شرایط رو گفت موافقم