عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ایشون سعی کرده اول شمارو دلبسته کنه بعد خاستگاری کنه بعدم خدامیدونه راست میگ ه اونارو میبینه یانه .بعدشم تو مجردبودی تاحالا وسنت هم کمه مگه خلی میخوای زن یکی بشی که بچه هم داره .بعدشم اون مال یه شهر دیگس خدا میدونه خدامیدونه چند درصد حرفاش دروغ باشه وچون ازت دوره ممکنه بعدها اسراری داشته باشه که ازت پنهان کرده وکارکه از کار گذشت تنهاکاری که میتونی بکنی اینه که دودستی بکوبی توی سرخودت .
خخخخ.چه حرفااا.بجنگ واسمم😂 طرف قاضی مملکته نمیگه بجنگ واسم...خیلی بچه زرنگه اسی...حواستو جمع کن..م ...
مرسی مرسی عزیزم ممنونم. نه من خیلی منطقی ترم اینجوری خام نمیشم چون خانواده ام خیلی مهم تره من ایشونه 40 روزه میشناسم ولی خانواده ام 27 ساله کنارمن اونا خیلی منو قبول دارن به این آسونیا اعتمادشونو سلب نمیکنم
زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
آره فکرمیکنم باید با یه مشاور صحبت کنم ولی خیلی لطف کزدی باهام حرف زدی
این چه حرفیه گلم...وظیفم دونستم آگاهت کنم..چون دور و برم هستن همچین افرادی...
هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/ خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابهلای زندگی از بین میروی و هیچکس هم نمیفهمد...
و اینکه شما بسیار موقعیت های بهتری خواهی داشت انشاالله
احساسی عمل نکن و زودتر تمومش کن
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹
مرسی مرسی عزیزم ممنونم. نه من خیلی منطقی ترم اینجوری خام نمیشم چون خانواده ام خیلی مهم تره من ایشونه ...
آفرین عزیزم..👌
هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/ خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابهلای زندگی از بین میروی و هیچکس هم نمیفهمد...