2777
2789
عنوان

میخوام یه داستانی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 147 پست
شک نکن ..بچشو کم کم وارد زندگیتون میکنه..اینا همه حرفه...وقتی بچشو بیاره میتونی باهاش مخالفت کنی بگی ...

وای خدا چه ترسیدم. مرسی عزیزم واقعا به یه تلنگر نیاز داشتم

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
خب میتونی باهاش ی مدتی صحبت و رفت و آمد خانوادگی داشته باشین شاید واقعا اون آدم مناسبیه هیچ وقت نمیش ...

ببین خانواده ی من با این چیزا خیلی مخالفن فقط میگن ازدواج سنتی حالا من بگم رفت و آمد کنیم و اینکه ما شرقیم اونا جنوب بنظرت شدنیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اینا همشون اولش میگن من اصلا  بچه مو ندیدم نمی دونستم بچه ای هست بعد یدفعه ازدواج میکنی میب ...

اوایلی که بدنیا اومده پیشش بوده بعد مادره گرفته بچه رو اینم فقط ماه به ماه مخارجشو میده میگه فقط در همین حده

دقیقا معیارهای اولیه منو نداره. از دیشب ازش خواستم که فقط با منطق پیش بریم و هیچ احساساتی نباشه تا ب ...

خوب بلده چیکار کنهههههه

به خانوادت هیچی نگو..چون ناخواسته این رابطه مسره جلو...اونم اینو خوب میدونه

آقا چه زرنگه😑 بگو زمان لازم دارم.....بهش بگو آدرس همسر قبلیت رو بده باید باهاش صحبت کنم...شاید برای تو رودر رو شدن کمی سخت باشه..ولی اون آقا اگه چیزی توی چنته نداشته باشه جلوتو نمیگیره...هر جوری شده حقیقت رو بفهم که چرا زنشو طلاق داده...مطمئنن حقیقت رو نمیگه بهت...مد شده آقایون تا طلاق میگیرن میگن زن ما خراب بود و فلان...دیگه نمیگن احترام روزایی که با هم زندگی کردنو نگه دارن...خام نشو اسی..بزار بره با یه زن بیوه و طلاق گرفته ای چیزی ازدواج کنه...اگه دخترای ما قدر خودشونو بدونن این همه طلاق توی جامعه نداریم...مردا دور از جون بعضیا هار شدن...میگن خب خوبه دیگه زنمو بعد این همه سال خفت و نداری که بهش دادم طلاق میدم میرم دختر میگیرم...روشون اینطوری زیاد شده...قدر خودتونو بدونین تو رو خدا...بالا آورده ی کسی رو برندارین..بزارین یاد بگیرن انتخاب یک باره..بعضیا بدجور به تعویض همسر عادت کردن

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
عجله نکن حداقل با مادرت در جریان بگذار اجازه بده یکی دوبار بیان و برن تا خانوادت هم ببینش

حالا از دیشب گفتم منطقی تر باشیم تا ببینیم چه میکنیم من مشکلی ندارم ولی اون میگه زودتر همه بفهمن چون واسه من خواستگار میاد و میره

هیچ حرفی جز این به ذهنم نرسید مردی که بچشو کنار گزاشته خیلیه آدم پسته

منم بهش گفتم چجوری میتونی نبینی ولی اون میگه بچه اینجوری در آرامشه من میتونم سختیه دوری رو تحمل کنم

منم بهش گفتم چجوری میتونی نبینی ولی اون میگه بچه اینجوری در آرامشه من میتونم سختیه دوری رو تحمل کنم

چند ساعت از هم دورید

جدا از همه چی میتونی از خانواده ات جدا بشی☹

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
اسی هرکاری کردی و هرچی شد مارو هم در جریان بذار

چشم حتما اون میگه من نهایتا تا 5 و 6 آذر میام خواستگاری تا اون موقع همه در جریان باشن

پشیمون نیستی؟ از هم فاصله نگرفتین؟ چن سالته؟

من ۲۶سالمه . دوتارفیق پایه هستیم ومن شیطونتر وهمسرم به شدت راضیه . منم دوست دارم تفاوت سنیمون رو پخته تربودن همسرم وجوان بودن من نسبت به همسرم هچنداونم قیافش کمترازسنش نشون میده.

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚
منم الان فقط میخوام بدونم چجوری بیخیالش کنم چون هرچی پیش بریم سخت تر میشه

توی یه کلام بگو نه و تمام کن این ماجرا رو...بگو خیلی فکر کردم.ما مناسب هم نیستیم...خانواده من قبول نمیکنن..من نمیتونم خانوادمو کنار بزارم...قبول کرد کرد نکرد از همه جا بلاکش کن...چون این آدما بلدن چطور با حرف احساسات رو درگیر کنن...رودروایسی رو بزار کنار...خجالت و ترحم رو بزار کنار که دلت واسش بخواد بسوزه بدجوری گیر میکنی.محکم وایسا حرفت رو بزن و تموم کن...دلت نسوزه که مطمئنم اونا ذره ای دلشون نمیسوزه

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
خوب بلده چیکار کنهههههه به خانوادت هیچی نگو..چون ناخواسته این رابطه مسره جلو...اونم اینو خوب میدونه ...

نمیدونم اون همش میگه ینی منی که یه بار اشتباه کردم حق ندارم دیگه زندگی کنم میگه من تاوانشو دادم ولی من میگم وقتی دیدی نمیخوای چرا بچه دار شدی

چند ساعت از هم دورید جدا از همه چی میتونی از خانواده ات جدا بشی☹

خیلی دور ما شرقیم اون جنوب من مشهدم اصلا نمیتونم یه روز دوری تحمل کنم

من ۲۶سالمه . دوتارفیق پایه هستیم ومن شیطونتر وهمسرم به شدت راضیه . منم دوست دارم تفاوت سنیمون رو پخت ...

اینم قیافش کمتره و دقیقا من خیلی شیطونم و بنظرم اون بیشتر عاشق این مورد شده من خیلی هیجانی ام و شلوغ البته اونم با من پایه بوده ولی نمیدونم تو زندگی چقدر میتونه اینجوری باشه