2777
2789
عنوان

میخوام یه داستانی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 147 پست

شرایط خودت ک اون اقا چطوریه؟ به نطرت ارزششو داره که بخاطرش جلو خانوادت بایستی؟ ممکنه ادمی به موقعیت ایشون باز هم به پستت بربخوره یا نه؟

ما تو فامیلمون یکی داشتیم دخترش داد به یه پسر طلا فروش خیلی پولدار که زنشو طلاق داده بود اما بچه نداشت

ببین میارزه طرف یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نکردی که بگی دسته گل...برای شناخت اون آقا کمی صحبت کردی..خودتو اذیت نکن اینم بگم مبادا به خاطر ...

خیلی خیلی سخنور خوبیه وگرنه من اصلا تا اینجا پیش نمیرفتم. الان نظرت اینه من به خانواده بگم یا نگم؟ آخه مجبورم به مامانم بگم

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
ببین عزیزم، ازدواج مبادله کالا به کالا نیست، خوب فکراتو بکن، ببین میتونی با شرایطش و با داشتن یک بچه ...

اون بچه پیش مادرشه چندین ساله میگذره و میگه حتی اسمشم نمیشنوی

موفق باشی عزیزم همینکه تو شک افتادی معلومه عقلی داری که سرخود کاری نکنی و خام کسی نشی  بعضی کا ...

آره من بیشتر که نظرم اینه مناسب هم نیستم جدای از هر قضیه ای من نمیتونم راه دور رو تحمل کنم فقط الان اشتباهم اینه اجازه دادم احساسات شکل بگیره. ولی هنوز منطقم قوی تره

اصلا از نزدیک دیدیش؟  خونشو زندگیشو خانوادشو دیدی؟  یا فقط شنیدی و باور کردی؟

فقط خودشو دیدم تصویری محل کار و خونشم دیدم

شرایط خودت ک اون اقا چطوریه؟ به نطرت ارزششو داره که بخاطرش جلو خانوادت بایستی؟ ممکنه ادمی به موقعیت ...

شرایطش که عالیه از نظر اخلاقی قبولش دارم و خب موقعیتش خیلی خوبه ولی من که از نزدیک نمیشناسمش طبق چیزایی که خودش میگه

فقط خودشو دیدم تصویری محل کار و خونشم دیدم

اگه خودشو حضوری دیدی و دست کم یه ماه باهاش حضوری صحبت کردی میشه بهش فکر کرد اونم باز بستگی به هوشت داره که خودت بتونی یا نه 

ولی در حالت کلی به هیچ عنوان مناسب نیست

شرایطش که عالیه از نظر اخلاقی قبولش دارم و خب موقعیتش خیلی خوبه ولی من که از نزدیک نمیشناسمش طبق چیز ...

ببین منظورم اینه که اگه دیگه همچین ادمی با این شرایط اگه فکر میکنی نمیاد سراغت، روش فکر کن.. نه اگه خودت هم شرایط خوبی داری صد درصد میگم بیخیالش شو

اون بچه پیش مادرشه چندین ساله میگذره و میگه حتی اسمشم نمیشنوی

بالاخره که باید بچه باباشو ببینه، اگه بچه ای این وسط نبود، مشکلی نداشت ولی چون پای یک بچه وسطه، فک نمیکنم خانواده ات راضی بشن. مگه اینکه خودت تمام مسئولیت رو قبول کنی. 

خیلی خیلی سخنور خوبیه وگرنه من اصلا تا اینجا پیش نمیرفتم. الان نظرت اینه من به خانواده بگم یا نگم؟ آ ...

به هیچ وجه نگو...خودت این رابطه رو تموم کن..متقاعدش کن به درد هم نمیخورین..سفت و محکم..نزار دوباره روی احساساتت تمرکز کنه...میدونم که میگم..یه خورده شل حرف بزنی و وا بدی دوباره خامت میکنه...خوش اشتها هم هستن زن طلاق دادن دنبال دختر دست نخورده و کم سنم هستن.

یکی از اقوام ما همینطوری ازدواج کرد..دختره دیوونه طرف شده بود..بعد چند ماه زندگی حق تحصیل و کار رو ازش گرفت..الان رسما کلفتی آقا و خانوادشو میکنه...من که دلم کبابه براش..قبل از اینکه به دست بیارن قربون صدقه میرن و حرفای عاشقونه میزنن بعد ازدواج یه روی دیگه از خودشون نشون میدن..من که دیدگاهم نسبت بهشون تغییر کرده...

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
بله منم هرچقدر فکر میکنم آینده ی مثبتی به نظرم نمیاد ولی الان با اصرار آقا نمیدونم چیکار کنم چون حتی ...

اصن نترس و فراموشش کنن لطفا ب خاطر خودت چون تو فکر میکنی دوسش داری ولی بهش عادت کردی تو خیلی آینده بهتری در انتظارته عزیزم هرگز بفکر ازدواج با مردی ک مطلقه هست رو نکن چون حتما یکاری کرده ک اون زن بیچاره رفته اگ خوب بد. هیچوقت ی زن از مردی ک خوبه نمیگذره 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
اگه خودشو حضوری دیدی و دست کم یه ماه باهاش حضوری صحبت کردی میشه بهش فکر کرد اونم باز بستگی به هوشت د ...

من فقط دو بار دیدمش در حد یه ساعت ولی یه ماه دائما باهم حرف زدیم ما از هم خیلی دوریم

ببین منظورم اینه که اگه دیگه همچین ادمی با این شرایط اگه فکر میکنی نمیاد سراغت، روش فکر کن.. نه اگه ...

ازین بهتر میاد واسم مطمئنم

من فقط دو بار دیدمش در حد یه ساعت ولی یه ماه دائما باهم حرف زدیم ما از هم خیلی دوریم

نگاه کن اصلا نمیتونی اینجوری بهش اعتماد کنی 

نمیدونم در کل خودم اگه از طرف خوشم بیاد باهاش میرم یعنی تنها چیزی که مانع ممکنه بشه در خطر بودن جونمه ولی خب ما باهم فرق میکنیم 

اگه خودم باشم یه درصد برام مهم نیست و گزینه خوبیه ولی برای تو نمیدونم