2777
2789
عنوان

میخوام یه داستانی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 147 پست
آفرین حتما حتما شوخی که نیس بحث یه عمر زندگیه

مرسی که کمکم کردی من با هیچکس نمیتونم حرف بزنم دارم دیوونه میشم

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان
آره من اگه قضیه جدی بشه که حتما این کارو میکنم

چون اگه سفت و سخت نباشی اگه خدای نکرده به مشکل خوردی تو زندگیت با اون آقا همه بهت سرکوفت میزنن که ببخشید کور که نبودی باس چشاتو واا میکردی که البته حرف حقی هم هس

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا رو بزار کنار دختر خوب..الان داغی متوجه نیستی..الان گوشتو با حرفای عاشقونه پر میکنه..ولی بعد ازدواج تازه متوجه میشی چیکار کردی...شما مجردی..و اگه طلاق گرفته بودی شاید میتونستی به پیشنهادش فکر کنی...ولی ازدواج کنی مدام گذشتش مثل پتک میخوره توی سرت..مدام به رابطش به همسر قبلیش فکر میکنی و عذاب میکشی...دیگه از بچه ای که داره نگم..سایه ش می افته روی زندگیتون و نمیتونی از زندگیت اونطور که میخوای لذت ببری.

تو مجردی و میتونی کیس های بهتری هم داشته باشی...سنی نداری هنوز...تازه از فاصله سنی تونم نگفتم...تو تازه میخوای جوونی کنی و پر از شور جوانی..اونوقت اون آقا تازه میره توی سرازیری..البته بعد ازدواجت و چند سال دیگه رو میگم...کمی ببشتر فکر کن...تازه خانوادتم بماند که مطمئنم باهات مخالفت میکنن...اینا رو دیدم اطرافم که برات توضیح دادم.بیشترشون پشیمونن

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
چون اگه سفت و سخت نباشی اگه خدای نکرده به مشکل خوردی تو زندگیت با اون آقا همه بهت سرکوفت میزنن که بب ...

آره دقیقا هم این هم اینکه میترسم ازدواج قبلی تاثیر بذاره روی زندگیم هرچقدر هم که اون بگه تاثیری نداره

این حرفا رو بزار کنار دختر خوب..الان داغی متوجه نیستی..الان گوشتو با حرفای عاشقونه پر میکنه..ولی بعد ...

بله منم هرچقدر فکر میکنم آینده ی مثبتی به نظرم نمیاد ولی الان با اصرار آقا نمیدونم چیکار کنم چون حتی دلم نمیخواد خانواده ام بفهمن من هچین دسته گلی به آب دادم

ببین خونواده هرچی هم باهاشون راحت نباشی درد و دل باهاشون بهتر از دوستیه که باهاش راحتی چون خونواده هییییچ وقت بد فرزمدشونو نمیخوان اما دوست تهش دلسوز کسی نیس 

شاید خونوادت هیلی تخت فشار بزارنت دعوات کنن سر و صدا متلک و اعصابتو خورد کنن اما تصمیمشون یقینا به نفعته تهش خاطرتو میخوان بالاخره چون خودت این بازیو شروع کردی باید تحمل کنی تا ختم بخیر بشع ولی درسی بشه تو زندگیت 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
بله منم هرچقدر فکر میکنم آینده ی مثبتی به نظرم نمیاد ولی الان با اصرار آقا نمیدونم چیکار کنم چون حتی ...

کاری نکردی که بگی دسته گل...برای شناخت اون آقا کمی صحبت کردی..خودتو اذیت نکن

اینم بگم مبادا به خاطر رو در وایسی باهاش بخوای کوتاه بیای و با خانوادت صحبت کنی .اون موقع باید تا آخرش بری..یه وقت به خودت میای میبینی سر سفره عقد نشستی..بعضیا خوب بلدن با حرفاشون احساسات خانوما رو درگیر کنن.مراقب باش..

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
ببین خونواده هرچی هم باهاشون راحت نباشی درد و دل باهاشون بهتر از دوستیه که باهاش راحتی چون خونواده ه ...

آره من کاری کردم باید تاوان بدم آخه من اصلا اهل این برنامه ها نیستم دوس ندارم اعتمادشون سلب بشه  

ولی مجبورم به مامانم بگم تا خودش جواب منفی بده و تموم بشه

ببین عزیزم، ازدواج مبادله کالا به کالا نیست، خوب فکراتو بکن، ببین میتونی با شرایطش و با داشتن یک بچه باهاش کنار بیای تا بعدها تو زندگیت مشکلی پیش نیاد.و بتونی براش مادری کنی. 

موفق باشی عزیزم همینکه تو شک افتادی معلومه عقلی داری که سرخود کاری نکنی و خام کسی نشی 

بعضی کارارو ادم از رو جهل انجام نیده بعضیا تو ذاتشونه 

تو همیه لحظه نادون شدی ولی هنوز هیچی نشده میتونی درستش  بسپر به خونوادت 

به قول دکتر هلاکویی

اگه حتی شب عروسیت هم متوجه شدی انتخابت اشتباه بوده یه تاکسی بگیر برگرد خونه 

تو که هنوز کاری نکردی فقط در حد یه حرفه 

استاتر کلا بیخیالش میشی از همه جا بلاکش میکنی  اصلا گزینه مناسبی نیست

بنظرم این کار نامردیه چون بالاخره منم تو عاشق کردن اون نقش دارم نمیتونم که یهو ولش کنم میخوام منطقی حل بشه این ماجرا

ب مادرت بگو... کارت حله ..انشالله خوشبخت شی

مرسی دعا کنید واسم لطفا خیلی میترسم کار بدی کردم