2777
2789

استارتر جان بیمارستان بهبود چطور بود؟ هزینه اش چقدر شد؟زایمانت طبیعی بود یا سزارین؟

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
استارتر جان بیمارستان بهبود چطور بود؟ هزینه اش چقدر شد؟زایمانت طبیعی بود یا سزارین؟

زایمانم طبیعی بود بیمارستان که خوب بود ولی خب من زایمانم طبیعی بود اونجا اصلا ماماها حتی یه درصد هم کاری باهات نداشتن حتی وقتی صداشون میکردم نمیومدن همراه نمیذاشتن موقع زایمان ولی رئیس بخش آشنا دراومد مادرشوهرم اومد پیشم و موقع دردهام پیشم بود بعدش که رفتم بخش میذاشتن ...۲ میلیون شد اگه سزارین میکردم ۸ میلیون ...اینا تعرفه ۱۴۰۰ هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمانم طبیعی بود بیمارستان که خوب بود ولی خب من زایمانم طبیعی بود اونجا اصلا ماماها حتی یه درصد هم ...

چ تفاوت قیمتی. ۲ و ۸ میلیون. همین چند وقت پیش از دکترم پرسیدم گفتش سزارین اختیاری ۱۰ و نیم میلیون و طبیعی ۸ و نیم میلیون. حالا اینا به غیر از هزینه ای که خودش می گیره. ولی چ بد که پرستارا اهمیت نمیدن. خوب به هر حال یه بیمارستان خصوصیه دیگه 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
چ تفاوت قیمتی. ۲ و ۸ میلیون. همین چند وقت پیش از دکترم پرسیدم گفتش سزارین اختیاری ۱۰ و نیم میلیون و ...

نمیدونم منم آذر ۱۴۰۰ زایمان کردم ...دکتر من خانم دکتر عباسعلیزاده بود خودش اومد بچرو گرف ۲ دوتومن دادیم ، البته بگم قرار نبود خودش بیادا چون پسر من مکنیوم دفع کرده بود موقع پاره شدن کیسه آب دیدن و زنگ زدن به دکترم ...گف آماده کنین برا اتاق عمل چون اونموقع تازه ۷ سانت بودم آمادم کردن برم از اونور دکترم رسید دید ۱۰ سانتم بچه هم داره میاد دیگه گرف وگرنه برا طبیعی فک نکنم میومد ، حتی وسط دردهام گفتم بیان تزریق سرم بدون دردو کنن اصلا گوش نمیکردن میگفتم هر کاری لازمه بکنم (پرداخت هزینه و...)ولی اصلا گوش نمیکردن یه ساعت آخر آدم واقعا میمیره و زنده میشه