2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10468 بازدید | 381 پست
اگه روزی خدایی نکرده شرایطی پیش بیاد که بخواید جدا بشید  و همسرتون نخوان اون موقع هستش که میگن ...

انقدر به قانون مسلط هستم که میدونم اگ همسرم هم نخواد طلاق بگیره من با راهکارهای مختلف میتونم ازش طلاق بگیرم

و در نهایت اگر هیچ جوره راضی به طلاق نشد اعلام انزجار از مرد که بکنی دادگاه موظفه با بذل مال از طرف زن که میتونه بخشی از همون مهریه باشه زن رو طلاق بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد ؟ جک میگی ؟ مرد با زن یکیه؟ مرد زایمان داره؟ مدیریت خونه داره؟ مرد هرچقدمممم بخواد اشتراک داشته ...

من ازپستتون اینجوری برداشت کردم که زن با بچه دارشدن داره قربانی میشه!

درحالیکه اصلاهمچین چیزی نیس

من وقتی قبول کردم ازدواج کنم وبچه داربشم کاملا باخواسته خودم واحساس ونیاز خودم بوده وهییییچوقت اینجوری فکرنکردم که برای حس پدرشدن شوهرم  بچه بیارم!

البته این حرف شماشایدبرای زمان مامانبزرگامون درست بوده باشه که حداقل ۷_۸تابچه بدنیامیاوردن و صبح تاشب وشب تاصبح یکه وتنها بایدبچه داری میکردن و شبانه روز به شوهر چشم میگفتن  درست باشه

ولی برای زمانه ی ما که نهایت دوتا بچه بدنیامیاریم  و جدوآباد آقا درمیاد تابتونه فقط خرجی روزانه دربیاره   اصلا

اولین باره همچین نظری درمورد بچه دارشدن خانم وحس قربانی شدنش خوندم

اینکه یه مرد حق طلاق رو به زن یا هرکس دیگه مثل مثلا مادرش میده معنیش این نیست که حق طلاق دیگه با خود ...

بله حق طلاق برای خانم  حق طلاق مردوازبین نمیبره...اینومیدونیم وباعلم به این موضوع داریم بحث میکنیم

ااا الان اسم کاربری تون رو دیدم فکر کنم شب هم داشتیم تو تاپیک یه نفر دیگه با شما سر دونگ کافه واینکه ...

ببین یعنی بیخواب شدما...نظرت اونجاچی بود😂😂😂😂...آخه میگفت ۵جلسه رفتیم بیرون دودفعه کافه  سه دفعه پارک...خب توکه پارک تو شان اجتماعیت نیس  الان به طرف نگی کی میخوای بگی؟اگه نیس راحت بگو آقا من توپارک باشماقرارنمیذارم اونم تکلیفش مشخص میشه که میخوادباتوادامه بده یانه

انقدر به قانون مسلط هستم که میدونم اگ همسرم هم نخواد طلاق بگیره من با راهکارهای مختلف میتونم ازش طلا ...

این موردی که درمورد انزجار گفتید رو نمی دونستم ولی تو این بحثا باید کل جامع رو در نظر گرفت همه خانوما اطلاعات کافی ندارن که با راه درو بخوان طلاق بگیرن و این وظیفه یه قانون درست و عادلانست که ازش دفاع کنه 

البته من بازم درمورد اون انزجار که شما گفتی شک دارم 

اون موضوع تنصیف توی عقد نامه باگ زیاد داره، برای دررفتنشم راه زیاده در مورد ارث هم نیست صرفا نوشته ...

مرسی که گفتی متوجه حرفم هستی چون هی دارم زورمیزنم منطورمو برسونم  ...دیگه احساس ناتوانی بهم دست داده

ببین منم میدونم باگ زیادداره ودیدی که خودم توچندپست قبلی گفتم...ولی فکرمیکنم خیلیاشوتوشرایط ضمن عقدمیشه برطرف کرد...

من ازپستتون اینجوری برداشت کردم که زن با بچه دارشدن داره قربانی میشه! درحالیکه اصلاهمچین چیزی نیس ...

خب اشتباه فکر کردین 

من اووج فداکاری رو گفتم اینکه میگیذ مرد جدو ابادش در بیاد دقیقا مصداق اینکه مرد رو قربانی میدونین 

شما یا یه مرد زن نما هستید یا یه زن ضد زن که فکر میکنه با این گفته ها میتونه مردها رو جذب خودش کنه و مثلا امروزی و قوی هست 

منه‌زن تحصیلکرده شاغل کاملا به تفاوت زنو مرد اعتقاد دارم و هیچ کدوم برتری بر دیگری ندارن و تو زندگی مشترک طبق سلیقه خودشون وظایف رو تقسیم بندی میکنن و بایدی هم وجود نداره 

اما در مورد مهریه توضیح دادم که گفتم قطعاا خدا صلاح زن رو در این میدونسته و تفسیرش کردم که بدونید پشت مهریه چه دلایلی وجود داره 

گرچه همین مهریه هم توافقی هست و خیلیا نذاشتن و ندارن 

اما من قبل ازدواجم مشاوره حقوقی گرفتم پیش یه وکیل خبره و موفق و اینقدررررر این بحث مفصل هست و منو به تمامی زوایا اگاه کرد که توصیه من به بقیه دختران سرزمینم اینکه در کنار جلسات مشاوره روان حتما مشاوره حقوقی هم برن تا بدونن در نهایت تعیین کردن میزانی سکه یا اموال به نفعشونه 

من ازپستتون اینجوری برداشت کردم که زن با بچه دارشدن داره قربانی میشه! درحالیکه اصلاهمچین چیزی نیس ...

شما از آسیب ها و خطراتی که بارداری به خانم وارد می‌کنه خبر دارین؟؟میدونین هریه بارداری چقدررررر عوارض ناخواسته می‌تونه داشته باشه و....حالا چون قدیما ۸تا بچه می آوردن پس زایمان و سختی های خانم های امروزی هیچ ه؟؟؟درکنار همه پیشرفت های علمی و پزشکی متاسفانه آلاینده ها هم همون میزان بیشتر شدن و یه واقعیتی که وجود داره بدن نسل های امروزی ضعیف تر شده ...

چه یه بچه چه چنتا بالاخره سختی بچه و...با مادره و مادره که فداکاری از جسم و جان می‌کنه و آخرشم بچه فامیل پدر میگیره!!!آخرشم  و همه جا نام پدر فقط می‌خوان ...پدره که حتی اگه بوش رو بکشه بازم قانون مجازاتش نمیکنه و مادر اینطور نیست !!!

درکل من دلیل اینهمه افکار زن ستیزانه شما و عناد با خانم های کشورمان  رو بااینحال که خانم هستین درک نمیکنم!🙃

ببین یعنی بیخواب شدما...نظرت اونجاچی بود😂😂😂😂...آخه میگفت ۵جلسه رفتیم بیرون دودفعه کافه  سه ...

همون جا ریپلایتون کردم و جواب دادم 

طولانی نوشتم 🤣🤣برین تو تاپیکشون بخونین

چیزی از حقوق برابر میدونی اصلا  حق طلاق چیزیه که باید به عنوان یه انسان بالغ همه زنا داشتن تا ...

عزیزم اینی که میگی شوهرت میتونه بی دلیل طلاقت بده اگه حق طلاق و زن داسته باشه هم میتونه بی دلیل طلاق بگیره.

ما یکی از آشناهامون یه پسر که پدرش مرده بود و کلی اموال بهش رسیده بود با یه دختره ازدواج کرد ،دختره تا میتونست خرج کرد و کشور به کشور چرخید و خوش گذروند بعد عروسی گرفت با کلی طلا که براش خریدن.

دو ماه بعد عروسی بی دلیل رفت گفت من نمیتونم تو یه کشور دیگه دور از مامانم بمونم.مهریش و گزاشته اجرا...طلاها رو هم برده...

پسره مونده تو راه که این چرا اینجور کرد؟خب ما که از اول بهت گفتیم تو یه کشور دیگه کارو بار داریم...قبول نمیکردی...

خانوم اصلا آفتابی نمیشه باهاش حرف بزنیم ببینیم دردش چیه...کلی پول بالا کشیده داده وکیل و تمام.

حالا این خانوم اگه حقه طلاق داشت؟؟؟؟

شما از آسیب ها و خطراتی که بارداری به خانم وارد می‌کنه خبر دارین؟؟میدونین هریه بارداری چقدررررر عوار ...

ببین اومدی حرف چیزاییووسط کشیدی که اصلاباهیچ منطقی سازگارنیس وهرروزم داره بیشتر میشه ...حالا یابصورت قانون یابصورت فتوا...دیگه وقتی میگن اسم زن نباید رواعلامیه ترحیمش باشه یعنی چی!یعنی خاک همه دنیا به سر زنه...چرا...چون توایرانه .....ولی موضوع حرف من نیس

توکل این تاپیک شایددونفرمنطورحرف منوفهمیدن

من همه حرفم اینه پشتوانه ای رو دنبالش باشیم که برای فردامون ضمانت اجرایی داشته باشه....مهریه ای که طرف با یه پاکه بذاره رو خرخره مون راحت میگیم مهرم حلال جونم آزاد  به درد کی میخوره!