2777
2789

اره بابا تنها خونه ای که تو این چندین سال عمرم توش زندگی کردم که همسایه های بدی داره اینجاس همشون بدن نهایتا دوتا واحد خوب باشن بقیه شون حسود داغون بی ادب پرو خونه قبلیهام مستاجر بودیم عالی بودن بافرهنگ باشخصیت اینجا خونه خودمونه مثلا محله خوبی هم هستیم محله اصیل و بافرهنگ اما همسایه های عن گیرمون افتاده 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه رفتم از اون خونهاصلا روانیم کرده بود زنیکه

باورتون نمیشه در کمال ادب و احترام و مراعات باهاش صحبت کردم ولی انقدر گستاخ بود من الان دو روزه دارم به رفتارش فکر میکنم و باورم نمیشه همچین ادمایی وجود داشته باشن

باورتون نمیشه در کمال ادب و احترام و مراعات باهاش صحبت کردم ولی انقدر گستاخ بود من الان دو روزه دارم ...

ماکه صدبار تذکر دادیم

گوش نداد که نداد

خدا ازش نگذره واقعا

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

جایی که داریم خونه میسازیم همسایه هامون به شدت جاسوس ‌و یکی دیگه مواد فروشه 

خدا لعنت کنه خونواده شوهرمو زمینو وقتی بهمون داد اجازه فروشو نداد واقعا پولمو دارم می ریزم دور 

اره بابا تنها خونه ای که تو این چندین سال عمرم توش زندگی کردم که همسایه های بدی داره اینجاس همشون بد ...

من حتی دوست ندارم باهاش چشم‌ تو چشم بشم دیگه و اتفاقی ببینمش انقدر انرژی منفی گرفتم ازش.. خیلی بده 

من حتی دوست ندارم باهاش چشم‌ تو چشم بشم دیگه و اتفاقی ببینمش انقدر انرژی منفی گرفتم ازش.. خیلی بده

خیلییی منم بدم میاد ببینمشون 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

جایی که داریم خونه میسازیم همسایه هامون به شدت جاسوس ‌و یکی دیگه مواد فروشه خدا لعنت کنه خونواده شوه ...

وای واقعا بده امیدورام یک چاره‌ای برای کارتون پیدا شه و اوضاع بهتر بشه