اره بابا تنها خونه ای که تو این چندین سال عمرم توش زندگی کردم که همسایه های بدی داره اینجاس همشون بدن نهایتا دوتا واحد خوب باشن بقیه شون حسود داغون بی ادب پرو خونه قبلیهام مستاجر بودیم عالی بودن بافرهنگ باشخصیت اینجا خونه خودمونه مثلا محله خوبی هم هستیم محله اصیل و بافرهنگ اما همسایه های عن گیرمون افتاده
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باورتون نمیشه در کمال ادب و احترام و مراعات باهاش صحبت کردم ولی انقدر گستاخ بود من الان دو روزه دارم به رفتارش فکر میکنم و باورم نمیشه همچین ادمایی وجود داشته باشن
من حتی دوست ندارم باهاش چشم تو چشم بشم دیگه و اتفاقی ببینمش انقدر انرژی منفی گرفتم ازش.. خیلی بده
خیلییی منم بدم میاد ببینمشون
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن