2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10467 بازدید | 381 پست
من همینومیخوام بدونم این عالیه ولی میدونی بازم بایدبهش تبصره اضافه بشه چرا چون خیلی ازآقایون مثل ...

نگاه کن اون کسی که بخواد از زیرش در بره هرچقدر هم موشکافانه وارد بشی بازم از زیرش در میره

کما اینکه خانمایی هم هستن که بدون هیچ حقی تمام مال و اموال و زندگی مرد رو میزنن به اسم خودشون

ولی خب تو قانون تا یکسال قبل تاریخ طلاق رو چک میکنن اگ بدون علت انتقالی اتفاق افتاده باشه برگشت میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی زن میتونه توشرایط ضمن عقد حق تصنیف اموالوبگیره درسته؟

میتونه بگیره ولی همون جور که گفتم  مرده عین آب خوردن می‌تونه بپیچونه و نده البته مهریه هم می‌تونه نده و کلی راه قانونی برای پیچوندنش هست منتها خب برای آینده های دور و سر پیری و تنهایی یجور پشتوانه خانمه 

ببین دوست عزیز مهریه تو ایران شده پیراهن عثمان فقط ازش اسم مونده حتی خود وکلا هم قبول دارم بنا به این شرایط گرفتن مهریه خیلیییی سخته 

اطراف من هر کی طلاق گرفت مهریه ش رو بخشید چون کل جونیشتو دادگاه داشت می‌گذشت و بی ثمر بود 

میشناسم شخصی رو که وضع مالی خوبی داره ولی همه اموالش زد به اسم خواهر و مادر و...تا زنش اون صدتا مهریه رو بد ۲۰سال زندگی هم نتونم بگیره !!!!!

خلاصه الان دیگه دوره ای نیست بشه گفت مهریه یجور فشار رو مرده و ممکنه دختر مهریه بخواد و...

من همینومیخوام بدونم این عالیه ولی میدونی بازم بایدبهش تبصره اضافه بشه چرا چون خیلی ازآقایون مثل ...

من خودم ولی برای خودم تنصیف اموال و مهریه رو به حق طلاق ترجیح دادم

مهریه خیلی کارامدتر از حق طلاقه بنظرم البته مهریه معقول پنجاه تا صد تا سکه

نگاه کن اون کسی که بخواد از زیرش در بره هرچقدر هم موشکافانه وارد بشی بازم از زیرش در میره کما اینکه ...

نه اگه قانونمون درست باشه این اتفاق نمیفته...ولی خب متاسفانه ماهرچی میکشیم ازهمین قوانینیه که هیچ منطقی پشتش نیس

بله درسته متوجه شدم

مهریه که واجبه حالا شمو بعدش میتونید اگر دلتون خوایت ببخشی که به نظرم هیچوقت نباید بخشید نمیدونم چرا این فکر رو دارم 

حق طلاقم برا مواقعی که واقعا زن در اذیته من نوعی یه سری چیزها واقعا تحملش برام مرگ اوره نمیتونم کناربیام اون مسائل اگر زبونم لال رخ بده راحتتر میتونم نجات پیدا کنم 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
ودرمورد شرایط ضمن عقدچی؟میشه درمورد نصف اموال حرف زد؟ البتع یکی ازدوستان گفت الان این موضوع توعقدنا ...

جزییات رو باید کارشناس حقوقی توضیح بده  منتها همین وکالت طلاق و اگه فقط تو عقدنامه ذکر بشه معتبر نیست و حتما باید ثبت دفتری و سند رسمی بشه دیگه حالا فکر کنین اموال رو بشه از ارو عقد نامه بعد فوت تقسیم کرد!

نه اگه قانونمون درست باشه این اتفاق نمیفته...ولی خب متاسفانه ماهرچی میکشیم ازهمین قوانینیه که هیچ من ...

ربطی به قانون نداره اون مردی که ادمه خب سهم زنشو میده و جدا میشه ولی اونیکه مشکل داره تو هزار تا قانون هم براش بنویسی بازم با جعل و... تمام تلاشش رو میکنه که دور بزنه

این پست چیزیه که من میخواستم درنهایت بهش برسم خودتونودرگیر ۴تاتیکه طلا وشام عروسی و این مسائل نکنید ...

یکی از بندهای عقد نامه همینه نصف اموالی که بعد عقد به دست میاد مال عروس خانم 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
ودرمورد شرایط ضمن عقدچی؟میشه درمورد نصف اموال حرف زد؟ البتع یکی ازدوستان گفت الان این موضوع توعقدنا ...

اون موضوع تنصیف توی عقد نامه باگ زیاد داره، برای دررفتنشم راه زیاده

در مورد ارث هم نیست

صرفا نوشته درصورتیکه زوج بخواد زوجه رو بدون دلیل منطقی طلاق بده باید نصف اموالی که بعد عقد به دست آوردن بهش بده

اونم اثبات غیرمنطقی بودن درخواست طلاق سخته

مرد اینقدر اذیت نیکنه که زوجه خودش درخواست طلاق بده

نقشه میکشه و ۶ ماه قبل درخواست به نام کس و کارش میزنه

و در نهایت بحث ارث رو پوشش نمیده

من متوجه اصل حرفت هستم. با مهریه هم مخالفم. خودمم کلا ۱۴ سکه مهریه‌م هست

ولی تا وقتی قوانین از ریشه و پایه بازنگری و اصلاح نشدن و از قوانین ۱۴۰۰ سال قبل یه قوم غیرمتمدن دارن برای کشورداری استفاده می‌کنن، حذف مهریه ظلم مضاعف به زنه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

اینکه یه مرد حق طلاق رو به زن یا هرکس دیگه مثل مثلا مادرش میده معنیش این نیست که حق طلاق دیگه با خودش نیست.

خودش حق طلاق رو داره و محفوظه اما بابت اجرای اون به زنش هم وکالت میده.

که این بد هم نیست.حالا دیگه هردو این حق رو دارن.

درمورد بقیه مسایل هم به هر حال زندگی مشترکه دیگه باید مشترک و توافقی پیش برن.

مرد خونه رو میخره زن وسایل توی خونه رو 

مرد عروسی رو میگیره زن جشن عقد رو 

مهریه هم حکم پشتوانه زن رو داره حالا یکی میخواد میگیره یکی نمی‌خواد می‌بخشه یکی مثل من فقط یه شاخه گل مهرشه یکی پونصد تا سکه طلا 

Having fun while stuck in life
من خودم ولی برای خودم تنصیف اموال و مهریه رو به حق طلاق ترجیح دادم مهریه خیلی کارامدتر از حق طلاقه ...

اگه روزی خدایی نکرده شرایطی پیش بیاد که بخواید جدا بشید  و همسرتون نخوان اون موقع هستش که میگن تنصیف اموال و مهریه رو ببخش تا طلاقت بدم میدونید که طبق قانون تا طلاق نگیری ازدواج مجدد امکان نداره 

تا چندسال مجرد بودن صرفا بخاطر مهریه گرفتن و حالا سه دانگ یه خونه یه ماشین مثلا