2777
2789
عنوان

بچه ها شام چی دارید👀❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج و ماهی

واااااییییی وااااییییی حاجی دمت گرم مونده بودم چی درست کنم ک راحت باشه پیامتو دیدممممم 

ایولللل خداییی شام امشب منم همینه👍👍👍👍❤️❤️❤️

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

واااااییییی وااااییییی حاجی دمت گرم مونده بودم چی درست کنم ک راحت باشه پیامتو دیدممممم ایولللل خدایی ...

نوش جان خودت و خانواده ات🥰

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

چجوری درست میکنی؟

من خیلی ساده درست کردم پیاز و دل رو تفت دادم ادویه هم زدم یکمم پودر پاپریکا و سیر زدم بعد کمی آب ریختم که دیگه آروم آروم بپزه کنارش سیب زمینی هم سرخ میکنم به حالت ساندویچی ما میخوریم 

من خیلی ساده درست کردم پیاز و دل رو تفت دادم ادویه هم زدم یکمم پودر پاپریکا و سیر زدم بعد کمی آب ریخ ...

وای ما اون هفته برااولینبار یه مدل دیگه خوردیم،ازاینستا کلیپ دیدم

امتحانش کن حتمن،

دنبه گوسفند بخر ریز ریز خُردش کن، بعد ازاینکع دلارو تمیز کردی، وسط هر دل یه تیکه دنبه بزار، 

بکش به سیخ ، کبابشون کن ،خیلی خوب میشه

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍