2777
2789

بیاید بگید شایدواقعا توجیه شدم خب

شاید من خیلی تک بعدی ام ونمیتونم زوایای دیگه قضیه روببینم

من به وفور این موضوعوبین خانما میبینم

خیلی برام عجیبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا سنگراتو هم اماده کن تابیان

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

چیش عجیبه🙄

مهریه حق زنه که بگیره در هر شرایطی

اما در مورد حق طلاق چون زن نمیتونه خودش بره بگه طلاق میخوام یعنی اگه بگه باید مهریه ببخشه برا همین حق طلاق هم میگیرن که هم مهریه بگیرن هم بی دردسر طلاق هم بگیرن

وکالت طلاق که به جهت حقوق برابر  مهریه رو میگن به چشم ارث نگاه کنید چون زن یک هشتم اموال رو می ...

خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منطقی نیس

البته اگه برای مردهم مهریه تعیین کنن منطقی میشه

پس چرا مردا باید همه ی حق هارو داشته باشن

این یه طرف موضوع  بعد وقتی یه زن طلاق بگیره تو جامعه که هیچی تو خونه ی مادریش هم جایگاه سابق رو نداره باید جوری باشه که دستش رو جلوی بقبه دراز نکنه

ولی من میگم مهریه خیلی کم یا اصلا نباشه ولی بقیه حق ها رو بدن به زن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
 تو سایت خانوما چیکار میکنی😲😲😲😲😲 اونم اول صبحی. همینمون مونده تو رو توجیه کنیم👺😠😬💩👊😡 ...

شما!؟

شمااونموقع که داشتی دودوتاچارتارویادمیگرفتی متاسفانه من اینجا براشیرنخوردن بچم گریه زاری راه مینداختم والتماس که به دادم برسین

البته این ازبیچارگی من بوده ها...ولی گفتم شایدقانع شدی

دیشب ساعت۳بحثش بود..اومدم دیدم ریپلای کردن...ولی کلا خیلی میبینم...چیکارکنم...مریضم سردردوبدن دردشدی ...

اهان من نمیدونستم

خب عزیزم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

حالا نه همه تمایل دارن مهریه و حق طلاقو باهم داشته باشن

نه همه قبول میکنن

یجورایی دو طرفه و شخصیه نمیشه دخالت کرد

خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

الان که دیگه جامعه مردسالار داره همون هم از بین می‌بره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱