2777
2789
عنوان

لطفا یک راهی جلوم بزارید

235 بازدید | 28 پست

۶ساله ازدواج کردم همسرم همش بفکر پول جمع کردنه ۳۸ سالشه میگه بچه هم نمیخوام من ۳۲ سالمه همش میگه مهریتو میدم یا ببخش من بتونم اموالم بنام خودم باشه میگم به منچه مشکل خودته دیونه ی پشتوانمه مهریم ۴۵۰تا سکه هست میگه ۱میلیارد بهت میدم یا دو دونگ خونه ...اما من میترسم زندگیمو دوست دارم دیونه شدم از اینکه هی میگه مهریه مهریه منم گفتم مهریه میخوای بدی وکالت طلاق بده اونم هی دو دله اینکارو کردم که ببینم منو بیشتر میخواد یا اموالشو ولی همش دو دله ولی این سری گفت باشه بریم وکالت هم میدم دو دلم نمیدونم چیکار کنم از دستش این کی بود خدا ..اصلا بفکر زندگی و آرامش نیست فکر ذکرش شده اموالش و پول مال جمع کردن نمیدونم چیکار کنم دیونس اهل خیانتم نیست ۴ بار مشاوره بردمش میگن وسواس فکری داره  از یک طرفیم میترسم قبول کنم دیگه بعدش راحت طلاقم میده از ایندم میترسم نه کاری نه چیزی خدایا اگه میدونستم مرد اینه هیچوقت ازدواج نمیکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وکالت میده بگیر بهت به چیزهای دیگه فکر کن رفتار مشکوک دیدی با وکیل یا مشاور مشورت کن. 

رفتار مشکوک نه ولی فقط بفکر اموالشه میترسم از طلاق وکالت بگیرم باید جدا بشم چون بهش گفتم کسی که پول به من ترجیح بده باید وکالت طلاقمو بده جدا بشم همش دو دل بود ولی این سری گفت باشه

رفتار مشکوک نه ولی فقط بفکر اموالشه میترسم از طلاق وکالت بگیرم باید جدا بشم چون بهش گفتم کسی که پول ...

یه مدت شرط بذار نه حرف طلاق بزنید نه مهریه 

زندگیتون رو بکنید ببین چجوری میشه رفتارش 

یه مدت شرط بذار نه حرف طلاق بزنید نه مهریه  زندگیتون رو بکنید ببین چجوری میشه رفتارش

خب اون همش این حرفارو میزنه دیونم کرده بچه هم نمیخواد احساس نا امنی میکنم 

خیلی بیشعوره خب همش میگه ما قبلا با هم مشکل داشتیم

اهان اگه ریشه داره مشکلاتتون اون یع چیزی ولی مهریتو بگیری بهتره تا وکالت طلاق

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
اهان اگه ریشه داره مشکلاتتون اون یع چیزی ولی مهریتو بگیری بهتره تا وکالت طلاق

مشکلاتمون سال اول بوده اونم بخاطر خانوادش که اینا توجیهه این نیست من بچه نیارم بعد ۵سال یا این بخواد ازاد بشه بابت مهریه