2777
2789
عنوان

لطفا یک راهی جلوم بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 28 پست
مشکلاتمون سال اول بوده اونم بخاطر خانوادش که اینا توجیهه این نیست من بچه نیارم بعد ۵سال یا این بخواد ...

والا شرایط خیلی عجیب وسخته بهترین تصمیم رو بگیر به منافع خودت فقط فک کن زمانه سختی هس برا زندگی عقلانی فکرکن

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شرایط خیلی عجیب وسخته بهترین تصمیم رو بگیر به منافع خودت فقط فک کن زمانه سختی هس برا زندگی عقلا ...

مشکل همینجاس نمیدونم باید چیکار کنم دارم دیونه میشم بخدا

من نه پول برام مهمه نه حق طلاق زندگیمو دوست دارم از طلاق هم میترسم چون نه کار میکنم نه درآمدی دارم

بهش گفتی که دوسش داری...

یجوری بفهمون چشم به هیچی از اموال اونو نداری بزار حس کنه درجمع کردن مال وثروتت همراهشی...

بهش گفتی که دوسش داری... یجوری بفهمون چشم به هیچی از اموال اونو نداری بزار حس کنه درجمع کردن مال وث ...

همه کار کردم ادم خسیسیه تو پول اموالش اصلا زن رو شریک اموالش انگار نمیدونه چندبار گریه کردم گفتم بس کن من زندگیمو دوس دارم بدتر شد فکر کرد آویزونم اما بعدش دیگه خودمو خونسرد نشون دادم انگار برام مهم نیستش روم حساس شد دو دل شد برای جدایی ولی الان باز میگه بیا بریم تمومش کنیم با پولت خونه خریدیم میریم اونجا زندگی منم گفتم کسی که فخاطر پول حق طلاق بهم بده بدرد من نمیخوره دیگه

همه کار کردم ادم خسیسیه تو پول اموالش اصلا زن رو شریک اموالش انگار نمیدونه چندبار گریه کردم گفتم بس ...

اگراینجوریه دلش نیس ادامه بده

ازحق وحقوفت فداکاری نکن و نگذر بزار بره پی پول جمع کردنش 

یادکارتون آخرین کریسمس افتادم

از طلاق میترسم

خوب نهایت یه زندگی سرد وبی روح رو میخای چیکار....

یا باید بسازی 

یاباید تمومش کنی

عمر داره میگذره وتو یه ذره هم ازش لذت نمیبری