2777
2789

من وقتی تبخال میزنم خیلی عذاب میکشم 😭😭وسواس شدید میگیرم جوری که میترسم حتی صورتمو توی روشویی بشورم و ویروسش پخش بشه و با بدبختی ظرمو تو سینک میشورم همش استرس دارم بقیه ویروسشو نگیرن☹☹☹بیاین یکم حرف بزنیم بازم تبخال زدم و اعصابم خرابه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بیاید حرف بزنیم دیگه 😭😭😭

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ ویروسش منقل میشه🙄اطلاعات جدید بود ممنون...ولی من بیشتر مواقع تبخال میزنم مثلا سرما خورده باشم ترسیده باشم از یه چیزی حالم بهم بخوره تبخال میزنم ولی دستکاری کنی آبش بخوره هرجا یکی دیگ هم درمیاد دستکاری نکن با پنبه آبلیمو بزن خشکش میکنه میفته و اینکه پمادش داروخونه ها دارن اونم خوبه

İyi ki sevmişim seni

قدیمها مامانم میگفت صبح قبل اینکه کسی در کوچه رو باز کنه برو تبخالت بزار رو در سرد که شد بگو برو میره 

واقعا هم زود خشک نیشد می افتاد

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
من انقد باش. ور میرم ک نگو  انقدم تبخال زدم ک رنگ لبم رفته

من اصلا دست نمیزنم حتی میترسمم صورتمو بشو م روزگارم سیاه میشه وقتی تبخال میزنم😭😭

سلام عزیزم منم زیاد تبخال میزنم.اینقدر وسواسم خوب نیست فقط نباید از لیوان و ظرف مشترک استفاده کنی. از مسواک همیشگیت استفاده نکن. و پماد آسیکلوویر بزن. ک زود خوب بشه. و دندون پزشکی هم نرو. 

من هر زمانی ک استرسی میشم تبخال میزنم😅 اما هیچ وقتم نشده ب کسی منتقلش کنم. چون مراقبم اما وسواس نمیگیرم

قدیمها مامانم میگفت صبح قبل اینکه کسی در کوچه رو باز کنه برو تبخالت بزار رو در سرد که شد بگو برو میر ...

این مثه همون قاشق سردی که میزاریم تو فریزر...ویروس تبخال از سرما بدش میاد 

منم زیاد تبخال میزنم جوری که خط لبم محو شده یه جاهاییش😊

خیلییییی بده😭😭😭ولی اینو فهمیدم که قرص آسیکلوییر ۴۰۰ باعث میشه کمتر تبخال بزنی و زود خوب بشخ

این مثه همون قاشق سردی که میزاریم تو فریزر...ویروس تبخال از سرما بدش میاد 

اره اون قدیم مثلا ۲۲سال پیش اینا رو میگم که اطلاعات کم بود

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
سلام عزیزم منم زیاد تبخال میزنم.اینقدر وسواسم خوب نیست فقط نباید از لیوان و ظرف مشترک استفاده کنی. ا ...

در چه حدی رعایت میکنی؟ظرفتو جدا میشوری؟یا ضدعفونی میکنی؟من همش میترسم دست بچم بهش بخوره با استرس بغلش میکنم و ماسک واقعا اذیتم میکنه اگه بخوام مدام تو خونه بزنم

اره اون قدیم مثلا ۲۲سال پیش اینا رو میگم که اطلاعات کم بود

اصل کارشون درست بوده