2777
2789

من خیلی بویایی م قوی ه ... یه سری غذا ها رو تا می گذارم تو یخچال بعد نمی تونم بخورم حس می کنم بو گرفته از یقیه مواد غذایی توی یخچاال .... چیکار کنم ؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا توی ظرف در بسته می گذارم غذا ها رو ولی یه سری ظرف هام درشون کیپ نیست .... بازم یکم بو می گیره ... از سلفون که استفاده می کنم اصلا بو نمی گیره ولی دست تنها نمی تونم روی یه سری ظرف ها سلفون بکشم ... هی چروک می شه ...نمی دونم چیکار کنم 

ی ذره قهوه یا زغال بذا ی گوشه یخچال بوهاشو بگیره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
سلفون خیلی خوبه ولی تا میام بکشم چروک می شه .... ولی به نظر خودم هم بهترین گزینه است 

سلفون عالیه !!! عمرا غذا هات بو بگیره دیگه ....یه سلفون کش بخر ..... واقعا کمکت می کنه. من خودم خیلی وقته یکیش زو توی اشپزخانه دارم . فوق العاده است . خیلی تمیز می تونی باهاش سلفون بکشی ، نیاز به کمک کسی هم نداری . 

این رو تست نکردم ....باشه تستش می کنم فکر کنم گزینه خوبی باشه !

اول باید یخچالتو حسابی تمیز کنی. یکم تو مایعی که باهاش میشوری وانیل بزن. بعد قهوه یا ذغال بذار. قهوه البته نم برمیداره باید دوباره بذاری ذغالو نمیدونم.