2777
2789
عنوان

بچه ها برای دعا کنید

233 بازدید | 22 پست

دیروز با شوهرم دعوام شد ،به خاطر اینکه مامانش زنگ زده بود من جواب ندادم بعدش هی این بحث ادامه پیدا کرد منم بچه هامو بردم گذاشتم خونه مادرشوهرم،یکی شون شش ماهشه شیشه هم نمیخوره،همسرم پیام داد اخرین بار بود دیدیشون باخودم گفتم حتما شب اذیتشون میکنه میارتشون ولی تا الان خبری نشده شیرام همش میریزه نمیدونم پسرم چیکار میکنه خیلی ناراحتم دعا کنید زودتر بیارنش نگرانشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی وقتی میدونی شوهرت خانوادش هواشو دارن نباید بچهاتو میزاشتی پیششون بزار هواروشنشه  بچهاتو بگیر برو خونت به شوهرتم محل نده

خیلی کاره اشتباهیه بخاطر قهر خونه ترک میکنید 

سلام

ان گار که چیزی نشده پیام بده به شوهرت حالش وحال بچه ها رو بپرس

اگر هم غر زد یا عصبی شد صبور باش چیزی نگو

به بهنونه بچه ها برو پیششون 

به خدا خدارو خوش نمیاد بچه هارو به خاطر قهر ودعواهای الکی تون زجر بدید

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
مامانم نمیزاره میگه خودتو ضایع میکنی 

گند زدی خواهر.....

برو خودت لااقل بچه رو بگیر .نمیتونه نده که.فردا بچت به شیشه شیرعادت میکنه سینتم نمیگیره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بزرگه چندسالشه؟ میدونی چقدر غصه میخوره اگه بالای ۲یا سه باشه؟ 

حالا کوچیکه که بقول خودت شیر میخواد فقط!

هیچ وقت این کارو نکن

من نمیخوام بهت عذاب وجدان بدم، اما بنا به دلایلی که مامانم حق هم داشت فقط دوساعت منو گذاشت پیش مادر بزرگم! فقط دوساعت الکی گفت میرم

همون دوساعت یه ترومای بدی بهم وارد شد! که بعد ۲۷ سال من هنوزم ترسش تو وجودمه! توروخدا با بچه هاتون این کارو نکنید

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌

خیلی ناراحتم ،من اومده بودم مسافرت اخه خودمون ی شهر دیگه زندگی میکنیم بعد به خاطر ی تلفن گفت تو لایق زندگی با من نیستی،و هزار تا چیز دیگه گفتم اینطوری قدرمو میدونه که چقدر دارم تو زندگی اذیت میشم و اون توجه نمیکنه،اخرشم هم این شد

😐چه ضایع ای آخه مگه خونه تو نیس بچه تو نیس؟  به همه بگو بخاطر بچهام برگش4

اخه اولش مادرشوهرم خیلی اصرار کرد نرم منم گفتم یکم حالشونو بگیرم مطمئن بودم بچه ام شیشه نمیخوره نمیدونم چه کار کردن حالم واقعا بده

بزرگه ۵ سالشه 

غصه کوچیکه رو نخور

بزرگه گناه داره! برو بگیرشون

بعد مشکلتو منطقی با شوهرت حل کن

نه با گرو گذاشتن بچه هات

منم پنج سالم بود! و این کاری که مامانم کرد به من این حسو داد که اضافیم! بچه ها خوب میفهمند

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌