2777
2789
عنوان

بچه ها برای دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست
الان منتظری بچه رو برات بیارن !!!!! پاشو برو بچتو بگیر این کارا یعنی چی . لج بازی قشنگ معلومه

اره کلا زندگیمون به خاطر لجبازی از هم داره میپاشه تقریبا دو ساله از سر ی موضوع کوچیک برامون زندگی نمونده

غصه کوچیکه رو نخور بزرگه گناه داره! برو بگیرشون بعد مشکلتو منطقی با شوهرت حل کن نه با گرو گذاشتن ...

ببین مشکل اساسی ما چیه،اینکه ما دوتا همخونه ایم و من نقش پرستار را دارم ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالت بود؟

نوشتم بالا ۵ سالم بود

ولی مامانمم حق داشت تازه خیلی خانوم بود که دو ساعت بعد اومد منو برد

مامانبزرگمم خیلی مهربون بود باهام ولی وسط بحث حلوا خیرات نمیکنند یه چیزی شد که مادرم عصبی شد

اونا باهم اشتی کردند ولی ترسش تو وجود من بدجور موند

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
اره کلا زندگیمون به خاطر لجبازی از هم داره میپاشه تقریبا دو ساله از سر ی موضوع کوچیک برامون زندگی نم ...

یکم کوتاه بیا دختر خوب . خودت کشش نده . یه ضرب المثل هست میگه لجن رو هرچی هم بزنی بوش بیشتر بلند میشه . تو بچه داری الان فکر و ذکرت باید بچه هات باشن