2777
2789

عزیز خیلی زوده الان من دوسال کامل دادم قرآن هم میگه دوسال کامل حتما یه فوایدی داره دیگه بذار تا اون موقع بزرگ تر میشه کم تر سراغ شیر رو میگیره هم خودت هم خودش اذیت نمیشین

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز خیلی زوده الان من دوسال کامل دادم قرآن هم میگه دوسال کامل حتما یه فوایدی داره دیگه بذار تا اون ...

آخه واقعا خیلی اذیت میکنه مدام تو بغلمه و در حال شیر خوردن مادر شوهرم میگه فلفل بزن تا دیگه نخواد ولی دلم نمیاد فلفل بزنم 

میدونی شیر خوردن بچه چقدر براش آرامش داره وخیلی فواید هم برای مادر داره.وقتی شیر میدی دعا کن آن شاالله مستجابه.زن تاوقتی که حامله ست وشیر میده خیلی پیش خدا عزیزه از این فرصت بهره ببر وما رو هم دعا کن

میدونی شیر خوردن بچه چقدر براش آرامش داره وخیلی فواید هم برای مادر داره.وقتی شیر میدی دعا کن آن شاال ...

جدا نمیدونستم خیلی خوب شد که اینجا پرسیدم 

واقعا ممنونم از راهنمایاتون 

انشالا خدا حاجت همه بنده هاشو اجابت کنه  

آخه واقعا خیلی اذیت میکنه مدام تو بغلمه و در حال شیر خوردن مادر شوهرم میگه فلفل بزن تا دیگه نخواد ول ...

نه بابا فلفل چیه گناه داره 

اهمیت نده بهش شیر بده گناه داره استقامت بدنیشم تاثیر داره

آخه واقعا خیلی اذیت میکنه مدام تو بغلمه و در حال شیر خوردن مادر شوهرم میگه فلفل بزن تا دیگه نخواد ول ...

فکرمیکنی بقیه اذیت نمیشن خب همین اذیتی که میشی پیش خدا آجر داره گلم.خداوکیلی اینکارو که میگم الان نکن ولی سر وقتش که خواستی از شیر بگیرید برو عطاری صبر زرد بخر تلخه امابرای بچه ضررنداره یه کمی بااب مخلوط کن بزن سر سینت دیگه شیرتو نمیخوره من اینجوری از شیر گرفتمش 

نه بابا فلفل چیه گناه داره  اهمیت نده بهش شیر بده گناه داره استقامت بدنیشم تاثیر داره

خیلی حرفا میزنن بخدا از یذره بچه خیلی انتظار دارن انقد گفت وای خدا چرا انقد شیر میخوره کمتر شیر بده والا منم مجبور شدم گفتم شاید یه ایرادی داره زیاد میدم ولی بازم گفتم انحا از شماها نظر بگیرم ممنونم واقعا

جدا نمیدونستم خیلی خوب شد که اینجا پرسیدم  واقعا ممنونم از راهنمایاتون  انشالا خدا حاجت ...

خواهش میکنم عزیزم هم فایده روحی داره هم فوق العاده برای جسمت خوبه استخونت دیرتر پوک میشه چون کلسیم استخونت بوسیله شیر ازت گرفته میشه ودوباره استخونت شروع به ترمیم میکنه و سرطان سینه نمیگیری و.....

فکرمیکنی بقیه اذیت نمیشن خب همین اذیتی که میشی پیش خدا آجر داره گلم.خداوکیلی اینکارو که میگم الان نک ...

خیلی ممنون گلم 

واقعا چون تحت فشار بودم میخواستم اینکارو کنم 

بابت راهنماییتونم خیلی ممنون انشالا به موقعش

خیلی حرفا میزنن بخدا از یذره بچه خیلی انتظار دارن انقد گفت وای خدا چرا انقد شیر میخوره کمتر شیر بده ...

خواهش میکنم گلم 

هرکس گفت بگو من مادرم وقتی قرآن میگه دوسال یعنی کلام خداست خدا هم صلاح ما رو میخواد