عزیز خیلی زوده الان من دوسال کامل دادم قرآن هم میگه دوسال کامل حتما یه فوایدی داره دیگه بذار تا اون موقع بزرگ تر میشه کم تر سراغ شیر رو میگیره هم خودت هم خودش اذیت نمیشین
حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونی شیر خوردن بچه چقدر براش آرامش داره وخیلی فواید هم برای مادر داره.وقتی شیر میدی دعا کن آن شاالله مستجابه.زن تاوقتی که حامله ست وشیر میده خیلی پیش خدا عزیزه از این فرصت بهره ببر وما رو هم دعا کن
آخه واقعا خیلی اذیت میکنه مدام تو بغلمه و در حال شیر خوردن مادر شوهرم میگه فلفل بزن تا دیگه نخواد ول ...
فکرمیکنی بقیه اذیت نمیشن خب همین اذیتی که میشی پیش خدا آجر داره گلم.خداوکیلی اینکارو که میگم الان نکن ولی سر وقتش که خواستی از شیر بگیرید برو عطاری صبر زرد بخر تلخه امابرای بچه ضررنداره یه کمی بااب مخلوط کن بزن سر سینت دیگه شیرتو نمیخوره من اینجوری از شیر گرفتمش
جدا نمیدونستم خیلی خوب شد که اینجا پرسیدم واقعا ممنونم از راهنمایاتون انشالا خدا حاجت ...
خواهش میکنم عزیزم هم فایده روحی داره هم فوق العاده برای جسمت خوبه استخونت دیرتر پوک میشه چون کلسیم استخونت بوسیله شیر ازت گرفته میشه ودوباره استخونت شروع به ترمیم میکنه و سرطان سینه نمیگیری و.....