2777
2789
عنوان

فال واقعی

575 بازدید | 28 پست

بچها توی تیرماه یه نفر اینجا فال میگرفت که به همه فقط عدد وعده رو میداد مثلا میگف ۱۷ روز دیگ فلان مشکلت حل میشه خیلیم پربازدید شد. کسی دارتش؟

متعهدم به عشقت تا پایِ جان♡s♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارمش هرچی گفت بهم راست بود...خیلی مشتاقم پیداش کنم

برو قسمت تاپیکایی که شرکت کردی رو نگاه کن 

پیداش میکنی 

منم تگ کن ❤️

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
عزیزم پاک کردم.

عنوان تاپیک حدودی یادت نیست ؟!

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
عنوان تاپیک حدودی یادت نیست ؟!

فال میگیرم فقط وعده رو میگم.مثلا به همه یه عدد میگفت بمن گفت ۱۷ دروند مشکلت ۱۷هفته دیگ حل میشه دقیقا همین شد

متعهدم به عشقت تا پایِ جان♡s♡

بر داخل تایپیک های که شرکت کردی اونجاهست

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

پیداش کردی به منم بگو 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...