2777
2789
عنوان

به خواستگارم پیام بدم؟

403 بازدید | 32 پست

سلام 

زود برم سر اصل مطلب 

ببینین

من با خواهر خواستگارم رفیقم 

نامزد داره 

و الان همینطور الکی الکی داره زندگیشو خراب میکنه 

با نامزدش قهره چند مدت ، خیلی هم عاشق همن

این قضیه هم همینطور داره کش پیدا میکنن 

بنظرتون به برادرش که خواستگارمه پیام بدم ؟ حداقل یه کاری کنیم 

من که همینطور باهاش صحبت کردم اما انگار نه انگار 

بنظرتون پیام بدم بهش؟ زشت نیست؟ 

نمیخوام زندگیش خراب بشه اخه ، رفیقمه خب ، خیلی هم نامزدش رو دوس داره 

داغونه حالش

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

پیام بده حیفه عشقه که خراب بشه

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگ با شوهرم قهر باشم دوستم بخواد فضولی کنه نمیبخشمش

تو مسائلشون دخالت نکن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من اگ با شوهرم قهر باشم دوستم بخواد فضولی کنه نمیبخشمش تو مسائلشون دخالت نکن

خودش این مسائلو باهام در میون میزاره و ازم کمک میخواد 

یه جورایی خواهر شوهرمه خب

خودش این مسائلو باهام در میون میزاره و ازم کمک میخواد  یه جورایی خواهر شوهرمه خب

خب باشه

ازت کمک میخواد ولی دلیل نمیشه بری زنگ بزنی ب داداشش

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

نه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
حالا مگه به برادرش بگی تاثیری داره باعث آشتی میشه؟؟

خب باهاش صحبت میکنم 

فکرامونو بزاریم رو هم دیگه به کاری کنیم 

یه بار از دهن خواهرش پرید و بهم گفت ،حسام (داداشش) بهم گفت کاش مهرانه (من) کمکت میکرد اشتی کنین یا یه جوری منصرفت میکرد