یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اره ولی عجیب بود برام که چه زود باهاش رابطه برقرار کرده و... کاربرا خیلی نصیحتش میکردن ولی حرف هیچ ...
دیگه من اون تاپیکو ندیدم رابطه کردن .چه زود.اون که حتی نمیخواست بشینه کنارش ولی آخرین تاپیکی که ازش دیدم انگار مشکل چندش حل شده بود.الانم که شنیدم میگی رابطم کرده ولی کاش عجله نمیکرد درسته ها دوست خانوادگی و برادرش بود اما بازم خیلی زود رفتن سر اصل مطلب🙄
اره دیشب پست گذاشت که رابطه کامل داشته و میترسه حامله بشه و شوهرشو فرستاده قزص بخره. خودمم تو شوکم ...
اکثر تایپیکا دروغه
زاییده ذهن دختر پسرای ۱۴ و ۱۵ سالس
من از اون دلوینت و فاطیما و اونیکه زن باباش جهیزیه نمیداد ... دیگه دیر باور میکنم
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اکثر تایپیکا دروغه زاییده ذهن دختر پسرای ۱۴ و ۱۵ سالس من از اون دلوینت و فاطیما و اونیکه ...
من خیلی تو سایت نیستم.
ولی این دخترو پیگیری میکردم چون برام جالب بود کسیکه دوس دخترشو حامله کرده و دندون نداره و دختر باز بوده و کار و پول نداره چطورر و بر چه اساسی خانواده دختر و خصوصا برادرش که از کارهای پسره خبر دار بوده اجازه داده بیاد خواهرشو بگیرع!!
سناریوی خمیر مایه قابل باور بود مخاطب رو قدم ب قدم و مستند وار پیش میبرد من ک لذت میبردم بنظرم رئا ...
ولی من من سناریو ۱۳۵۰ رو بیشتر دوست داشتم اسمش فامگل بود ونامزدش محمدرضا
که زن بابا داشت
نامزدش در باز میذاشت اینم شاکی بود