2777
2789

بچه ها کاربر خمیر مایه چرا نیست چرا ترکید؟؟

همونی که از عقدش ناراضی بود و همسرش دندون نداشت و‌‌‌....

نگرانشم

این صفحه متعلق به من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ترکید .جالب بود همش میگفت بدم میاد برم پیشش و چندشه نامزدم و اینا

اره ولی عجیب بود برام که چه زود باهاش رابطه برقرار کرده و‌...

کاربرا خیلی نصیحتش میکردن ولی حرف هیچکسو گوش نمیکرد. زیادی بیخیال بود

این صفحه متعلق به من 

رابطه کامل؟. 

این گفت تو پذیراییه بدم میاد چندشم میشه

۸ تا دندونش افتاده نابوده که

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اره ولی عجیب بود برام که چه زود باهاش رابطه برقرار کرده و‌... کاربرا خیلی نصیحتش میکردن ولی حرف هیچ ...

دیگه من اون تاپیکو ندیدم رابطه کردن .چه زود.اون که حتی نمی‌خواست بشینه کنارش ولی آخرین تاپیکی که ازش دیدم انگار مشکل چندش حل شده بود.الانم که شنیدم میگی رابطم کرده ولی کاش عجله نمی‌کرد درسته ها دوست خانوادگی و برادرش بود اما بازم خیلی زود رفتن سر اصل مطلب🙄

رابطه کامل؟.  این گفت تو پذیراییه بدم میاد چندشم میشه ۸ تا دندونش افتاده نابوده که

اره دیشب پست گذاشت که رابطه کامل داشته و میترسه حامله بشه و شوهرشو فرستاده قزص بخره.

خودمم تو شوکم یهو عقدکرد و چه زود رابطه و...خودشم شوکه بود میگفت هنوز حسی بهش نداره و مونده چطور راضی ب رابطه شده 

این صفحه متعلق به من 
دیگه من اون تاپیکو ندیدم رابطه کردن .چه زود.اون که حتی نمی‌خواست بشینه کنارش ولی آخرین تاپیکی که ازش ...

خیلی زوووود بود.خودشم شوکه بود میگفت نمیدونم چیشد یهو.

شوهرش خیلی رو مخش بود مبگفت همش هی میگه رابطه میخوام رابطه میخوام

خودشم میگفت هنوز حسی بهش نداره

این صفحه متعلق به من 
اره دیشب پست گذاشت که رابطه کامل داشته و میترسه حامله بشه و شوهرشو فرستاده قزص بخره. خودمم تو شوکم ...

اکثر تایپیکا دروغه

زاییده ذهن دختر پسرای ۱۴ و ۱۵ سالس

من از اون دلوینت و فاطیما و  اونیکه زن باباش جهیزیه نمیداد ... دیگه دیر باور میکنم

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اکثر تایپیکا دروغه زاییده ذهن دختر پسرای ۱۴ و ۱۵ سالس من از اون دلوینت و فاطیما و  اونیکه ...

سناریوی خمیر مایه قابل باور بود مخاطب رو قدم ب قدم و مستند وار پیش می‌برد من ک لذت می‌بردم بنظرم رئال بود😂😂😂

اکثر تایپیکا دروغه زاییده ذهن دختر پسرای ۱۴ و ۱۵ سالس من از اون دلوینت و فاطیما و  اونیکه ...

من خیلی تو سایت نیستم.

ولی این دخترو پیگیری میکردم چون برام جالب بود کسیکه دوس دخترشو حامله کرده و دندون نداره و دختر باز بوده و کار و پول نداره چطورر و بر چه اساسی خانواده دختر و خصوصا برادرش که از کارهای پسره خبر دار بوده اجازه داده بیاد خواهرشو بگیرع!!

این‌حجم بی خیالی خانوادش برام عجیب بود واقعا

این صفحه متعلق به من 
سناریوی خمیر مایه قابل باور بود مخاطب رو قدم ب قدم و مستند وار پیش می‌برد من ک لذت می‌بردم بنظرم رئا ...

اره دوس داشتم ادامه داشته باشه😁

این صفحه متعلق به من 
سناریوی خمیر مایه قابل باور بود مخاطب رو قدم ب قدم و مستند وار پیش می‌برد من ک لذت می‌بردم بنظرم رئا ...

ولی من من سناریو ۱۳۵۰ رو بیشتر دوست داشتم اسمش فام‌گل بود و‌نامزدش محمدرضا

که زن بابا داشت

نامزدش در باز میذاشت اینم شاکی بود