2777
2789

سه سال از درس دور بودم عقب افتادم رشتم انسانیه کلاس یازدهمم الان کتابو باز کردم تو یک ساعت هنوز یه صفحه رو تموم نکردم ذهنم اصلا نمی‌کشه تروخدا اگه راه حلی دارید بگید 

سلام. چون چند سال از درس دور بودی طبیعیه که سختت باشه و زود خسته‌شی. شاید ۲ ماه طول بکشه تا دوباره به درس خوندن عادت کنی. اما باید در طول این دوماه پیوسته بخونی(هر چند کم).

سلام. چون چند سال از درس دور بودی طبیعیه که سختت باشه و زود خسته‌شی. شاید ۲ ماه طول بکشه تا دوباره ب ...

دی ماه امتحان دارم هیچی هم بلد نیستم فقط چون کلاس زبان میرم زبانم متوسطه بقیه درسا افتضاااااح

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو بابا یازدهمی بشین بخون کاری نداره که من امسال کنکور دارم تجربیم دویالمو از دست دادن دی ماهم حضوریه امتحاناتم

بعد تو غصه یازدهمو میخوری بشین بخون الکی خودتو نترسون میتونی 

اوووو بابا یازدهمی بشین بخون کاری نداره که من امسال کنکور دارم تجربیم دویالمو از دست دادن دی ماهم حض ...

هر چقد نگا میکنم بعد میبینم هیچی یادم نمونده قبلا ها خیلی خوب میخوندم دیگه ناامید شدم امروز 

هر چقد نگا میکنم بعد میبینم هیچی یادم نمونده قبلا ها خیلی خوب میخوندم دیگه ناامید شدم امروز 

ببین من دقیقااا متوجه میشم شما منطورتون چی هست 

من همیشه عالی میخوندم الان دو سال دهم و یازدهمو نخوندم به قبلم نگاه میکنم میبینم از تنبلی بوده ولی الان تازه شروع کردم از روزی یک ساعت 

الان دنبال دیگران نباش بهت راه حل بدن 

هیچ ورد و جادویی وجود نداره هیچ راه حلی نداره هم خودت میدونی هم من فقط باید بشینی بخونی هر طور شده 

شده صبا زود پاشی شبا دیر بخوابی بخون فقط همین ❤❤

استرسم نداشته باش خیلی راحت تر از او غولیه که تو ذهنت ساختی