سلام دوستان. مامانم چند روزه حالش خوب نیست. یهو حس میکنه الانه که بیهوش بشه، تپش قلب و ضعف ناگهانی داره، بعد 5 دقیقه خوب میشه. دکتر قلب رفتیم یه آزمایش خون و نوار قلب داد گفت چیزی نیست، فقط استامینوفن و کلرديازپوکسايد 5 تجویز کرد. مامانم استامینوفن رو نمیخوره. نگرانم شما تجربه ای دارید?
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش من اسفند عفونت ادراری و کمی عفونت خون گرفتم دم عید هم سرماخوردم ،دقیقا مثل مادر شما شدم دکتر قلب رفتم دکتر گوارش رفتم گفتن چیزی نیست آخرش رفتم دکتر اعصاب و دارو میخورم
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من بعدازکروناگرفتن این حالتی میشدم تاچندوقت ولی تپش قلب نداشتم تادوسه ماهی اینجوری میشدم مثل ادمی که توی حمام بخاراب میگیرش وتنگی نفس میگیره ضعف میکردم پای سینک موقع لباس شستن بعدازچندماه خوب شدم