2777
2789

بنظرم تصویر ایینه درسته چون بستگی ب انواع مدل گوشی داره ک کیفیت تصویر وقیافت جطور بیفته البته این نظر منه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تصویر ایینه درسته چون بستگی ب انواع مدل گوشی داره ک کیفیت تصویر وقیافت جطور بیفته البته این نظ ...

آره ولی خب چهره تو آینه و دوربین پشت و سلفی انگار با هم فرق داره ! باز سلفی و آینه به هم شباهت دارن تو دوربین پشت کج و کوله میفته آدم 😐

نه اینه درسته ، دوربینم همه چی بهش بستگی داره ، زاویه دوربین ، فاصله ، نور و شاید خیلی چیزای دیگه باشه و اینکه اگرم دقت کرده باشید این آتلیه عکاسیا هستش که نور خوب و اینا داره ولی آدمو کج و اینا نشون نمی ده 

نه اگ شبیه دوربین جلوی گوشی بودیم وحشت می کردن جیغ می زدن می فهمیدیم

🤣

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
آره دقیقا 👌 واقعا دوست دارم آینه درست باشه 😅

مخصوصا اینه دستشویی🤣🤣🤣

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)