2777
2789
عنوان

خانومای باردار خوشگل لطفا بیاید

100 بازدید | 19 پست

من ۱۸هفته بارداریم دور نافم و  زیر شکمم مثه سوزن سوزن میشه  درد هم‌ میگیره عادیه یا باید برم دکتر

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفان مامانا دست بزارید رو شکمتون برای من چشم انتظارم دعا کنید محتاج دعاتونم ...فاطمه هستم

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

اگه در حد تیر کشیدنه و زود رفع میشه عادیه عزیزم

درد ادامه دار که با استراحت خوب نشه نیاز به پیگیری داره

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
روزای اول بارداریت چ علائمی داشتی اسی جون

دل دردو‌کمر دردو  ازهمون‌روزای اول رون‌پام ترک‌خورد و‌ضعف شدید وبیخوابی وسردرد‌ تاالانم همینارو‌دارم

لطفان مامانا دست بزارید رو شکمتون برای من چشم انتظارم دعا کنید محتاج دعاتونم ...فاطمه هستم

انشاالله عزیزم خدا بهت یه خوشگلشومیده😍

خانما کسی هست که دردوران حانلگی واکسن کرونا زده باشه؟؟

به شدت به این حرف اعتقاددارم👌                                       آدما✌وقت حرف دلشون میزنن...یکی تودعوا یکی توشوخی 
انشاالله عزیزم خدا بهت یه خوشگلشومیده😍

جنسیت نینیتون چیه؟

به شدت به این حرف اعتقاددارم👌                                       آدما✌وقت حرف دلشون میزنن...یکی تودعوا یکی توشوخی 
اگه در حد تیر کشیدنه و زود رفع میشه عادیه عزیزم درد ادامه دار که با استراحت خوب نشه نیاز به پیگیری ...

میتونم‌هیوسین‌بخورم‌الانو؟