2777
2789
عنوان

دونات پزای حرفه ای بیان

392 بازدید | 9 پست

سلام

چرا من هرچی تلاش میکنم مث بیرون درس نمیشه

توسفت و خمیری

بیرونش خشک و ترک خرده

بعد باورتون میشه جاریم باخمیر نون رو سرخ میکنه از پیراشکی بهتر میشه😥

دوس دارم داخلش پوک بشه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق دستور ماریا قناد بپز عالی میشه من همیشه با دستور ایشون درست میکنم پوک با پف زیاد  عالی م ...

منم طبق دستور درس میکنم ولی اصلا خوب نمیشه نمیدونم ایرادم از کجاس

یک پیمانه  آرد ، نصف پیمانه شکر و یک عدد تخم مرغ،  نصف پیمانه ماست ، یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری وانیل و یک قاشق گلاب ، تخم مرغ و شکر و وانیل رو تو کاسه بریز با هم زن حسابی بزن تا کرمی بشه بعد ماست و گلاب  رو بریز و کمی هم  بزن حالا آرد و بکینگ پودر رو روش الک کن و با هم زن بزن تا یکدست بشه الان دیگه مواد رو با قاشق یا قیف بریز تو روغن فراوان و سرخ کن یک طرف که سرخ شد برشگردون تا طرف دیگه سرخ شه نکته میتونی مواد رو دویا چند برابر کنی فقط بکینگ پودر و وانیل نباید خیلی زیاد اضافه بشه ، من همیشه با این روش درست کردم عالی شده و شیرینیش هم به دل نمی زنه