2777
2789

چند وقت پیشا از گوگل یه تاپیکی با این موضوع دیدم هر خاطره رو ۱۰۰ بار میخوندم عین هر ۱۰۰ بار از خنده جررر میخوردمم🤣🤣 

شماهم بگید حالا سوتی از بیمارستان ندارید یا چیز خاصی نخورده به چشتون هر چیز خنده دار دیگه ای بگید 

❤️

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگم میخواستن آب کمرشو بگیرن دکتر چند تا باند و گاز بهم داد گفت نگه دار هر موقع گفتم بده

همین که سوزن رو داخل کمرش فرو کرد من غش کردم 😂

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

مادر بزرگم میخواستن آب کمرشو بگیرن دکتر چند تا باند و گاز بهم داد گفت نگه دار هر موقع گفتم بدههمین ک ...

🤣

ری اکشن دکتره : بیا پایین بچه سرمون درد گرفت بیا نخواستیم 🥺🤣🤣🤣🤣

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

🤣ری اکشن دکتره : بیا پایین بچه سرمون درد گرفت بیا نخواستیم 🥺🤣🤣🤣🤣

😅😅😅

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

موقعی که عمل بینی کردم بخش ریکاوری سوتی دادم

اونموقع ها من روی همسرم کراش داشتم خودش خبرنداشت بعد همش به پرستارا میگفتم متین کجاست میگفتن متین کیه میگفتم عشقمهههه🤣 بعد اونام میخندیدن میگفتن متین در کار نیست فقط مامانت پشت اتاق عمل منتظرته

سوتی که نیس اما یبار هشتم که بودم با بابام رفتم دندون پزشکی دکتره پرسید چند سالشه بابام گفت نمیدونم 18 19 میشه قیافه منی که بعد اینهمه سال تازه 19 سالم شده🙂😂

آدمی را یک سخن ویران کند.