2777
2789

دوستان من چند وقت پیش یه آبمیوه گیر چهار کاره خریدم .. جز آبمیوه گیر و مخلوط کن دوتا آسیاب کن عین هم توشه فقط تیغ شون فرق میکنع درشون شکلشون کلا یکیه بنظرتون اونی ک شبیه آسیاب کنه چیه ؟؟؟؟ 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرد کن اسیاب مخلوط کن ابمیوع گیر

جنسیت فندوقم نمیدونم چیه همینجوری رنگ تیکرموصورتی گذاشتم😝😝😝برام دعاکنیدبارداری وزایمان خوبی داشته باشم😘کاربرتازه واردهم نیستم بالای چندسری منو ترکوندن🤔🤔🤔دیگه منونترکونیدا شماره پیدانمیکنم‌عضوبشم😄😄
خرد کنه واسیاب

آخه این هیچ جوره شبیه خردکن نیس

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
خردکن عزیزم و آسیاب کن

ممنون گلم

آخه این هیچ جوره شبیه خردکن نیس

چه میدونم مام داریم خردکنه پیاز واینا رو باش خرد میکنیم جا رنده

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
با خرد کن چیا میشه خرد کرد. برای چی استفاده میکنی؟ منم‌دارم اما تا حالا ازش استفاده نکردم

منم استفاده نکردم چرا دروغ بگم

من فقط ازاسیاب استفاده میکنم وابمیوه گیر

جنسیت فندوقم نمیدونم چیه همینجوری رنگ تیکرموصورتی گذاشتم😝😝😝برام دعاکنیدبارداری وزایمان خوبی داشته باشم😘کاربرتازه واردهم نیستم بالای چندسری منو ترکوندن🤔🤔🤔دیگه منونترکونیدا شماره پیدانمیکنم‌عضوبشم😄😄
منم همین جوره  خرد کن برای چیا استفاده میشه؟

من فقط برای وسایل ترشیجات اینا استفاده میکنم