2777
2789

ن

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چرا اینقدر خیالپردازیم؟من از بچگی همینم همه جور خیالپردازی هم دارم خیلی بده واقعا دست خودم نیست بهش اعتیاد دارم😤

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

من ب مرگ خودم فک میکردم

بعد فک کردم بقیه چ زجری میکشن

ولی ی بار ی بیشعور بم گف اتفاقا راحت میشم ازدستت😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

من😂😐

یکی از دلایل آرامش من اینه که؛ مهم نیست دیگران چه فکری راجع به من میکنند،دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردند  😉 خواهرهای گلم خواهش میکنم یه صلوات برای حاجت دلم بفرستید  ممنونتون میشم😢

وا تومنی یا من توام اسی😐من فک میکردم فقط من دیونم ببینی چه گریه ای میکنم من حتی بخاطر مرگ خودم که چقد اطرفیان گریه میکنن و پشیمونن که قدرمو نفهمیدن😂😂😂😂حتی مرگ شوهرم که وقتی میخوان بزارن قبر نمیزارم میگم اون میترسه اون سردشه😬😬🤐

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜
ای کاش تصورات این مدلی داشتم. اگه بدونید چه افکاری میاد تو ذهنم لقب منحرف سالو میدید به من😂🙈

منم اعتراف میکنم افکار بدی دارم😓😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

فک میکردم فقط خودم اینطوریم😑تازه بعضی وقتا تصور میکنم رفتم تو کما و کلی دستگاه بهم وصله بعد گریه میکنم🤕😐😂😂😂

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

بعضی وقتی تصور میکنم طرف بیمارستانه 😑😂 منو هم صدا زده

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌