آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایی چرا اینقدر خیالپردازیم؟من از بچگی همینم همه جور خیالپردازی هم دارم خیلی بده واقعا دست خودم نیست بهش اعتیاد دارم😤
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یکی از دلایل آرامش من اینه که؛ مهم نیست دیگران چه فکری راجع به من میکنند،دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردند 😉 خواهرهای گلم خواهش میکنم یه صلوات برای حاجت دلم بفرستید ممنونتون میشم😢
وا تومنی یا من توام اسی😐من فک میکردم فقط من دیونم ببینی چه گریه ای میکنم من حتی بخاطر مرگ خودم که چقد اطرفیان گریه میکنن و پشیمونن که قدرمو نفهمیدن😂😂😂😂حتی مرگ شوهرم که وقتی میخوان بزارن قبر نمیزارم میگم اون میترسه اون سردشه😬😬🤐
فک میکردم فقط خودم اینطوریم😑تازه بعضی وقتا تصور میکنم رفتم تو کما و کلی دستگاه بهم وصله بعد گریه میکنم🤕😐😂😂😂
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
بعضی وقتی تصور میکنم طرف بیمارستانه 😑😂 منو هم صدا زده
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌