2777
2789
وا تومنی یا من توام اسی😐من فک میکردم فقط من دیونم ببینی چه گریه ای میکنم من حتی بخاطر مرگ خودم که چ ...

یا خدا چرا اخه اینجوری هستین؟😨

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من🤣🤣🤣

تازه من بعضی شبا بچه تر بودم، عین جن می رفتم بالاسر مامان بابام نصفه شبا ببینم نفس می کشن یا نه🤣

بابام دوبار تو اون حالت از خواب پرید منو دید برگاش ریخت😁

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

چرا همه بجز من این تصورات دارن

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
فک میکردم فقط خودم اینطوریم😑تازه بعضی وقتا تصور میکنم رفتم تو کما و کلی دستگاه بهم وصله بعد گریه می ...

جدی میگین بچه ها؟😨

خانوما شما نمیدونید تو نی نی سایت چطور میشه اسم مستعارمو عوض کنم؟ 

نمیشه گلی

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
جدی میگین بچه ها؟😨

😂😂😂😂😂 بخدا

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
خانوما شما نمیدونید تو نی نی سایت چطور میشه اسم مستعارمو عوض کنم؟ 

نمیشه

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
یا خدا چرا اخه اینجوری هستین؟😨

نمیدونم تازه اشک چشامو ببینی دلت انقد میسوزه که نگووووو

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜
نمیدونم تازه اشک چشامو ببینی دلت انقد میسوزه که نگووووو

خب این فکرا چه نفعی داره؟فقط انرژی منفی میده به ادم که