سلام بچه ها دخترم بینیش کثیف بود خلال دندان بردم داخلش تمیز کنم سرشو تموم داد فرو شد تو دماغش دماغش خونی شد البته یک ساعت و نیم پیش بعد ی قطره خون اومد بیرون تمیز کردم دیگه خون نیومدن بعد خوابش گرفت خوابوندم حالا ک بیدار شده چشاش گیجه بهانه گیری و گریه میکنه ینی خون ریزیش بند نیومده من میگم اگه خون ریزی داشت بیرونم میریخت اره؟ دخترم پنج ماهشه
جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم❤️😍
وای اسی فقط بگو کی بهت گفت خلال دندون تو دماغش بندازی؟؟؟؟ اون گوش پاک کنه که تازه برای بچه ها جداست و مدلشم فرق میکنه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
اسی نی نی سایتی ها دارن اماده ات میکنن که خدایی نکرده اگه بردیش دکتر هرچی بهت گف ناراحت نشی از بس که ...
نمیدونم چرا اینجوری میکنن آدم حتما ی ترس و استرس و ناراحتی داره ک میاد اینجا سوالشو میپرسه بجای راه حل و راهکار دادن و تجربیاتشون فقط توهین میکنن مگه از مادر بالاتر برای بچش کی هست پنج ماهه ی خواب درست نداشتم زیر چشام سیاه و گوده الآنم اینارو میگم یکی بخونه میگه میخواستی بچه نیازی اما بجای درک فقط درد به دردات اضافه میکنن
جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم❤️😍