2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید بهشتی 😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 88 پست

یه قانون بین کنکوریا هست میگن فقط اونی معتقده سهمیه ۵درصد تاثیری نداره که خودش سهمیه ۵درصد داره😏😏😏اگه راست میگی زیاد تاثیر نداره خب استفاده نکن!!

که درامدتم از راه حلال باشه

به نظرم دستیابی به شغل و رشته خوب با سهمیه حرامه و نفرین پشتشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباااا چخبره ۳ میلیارد پول علف خرسه براشون 😂

بخدا که حاضر نیستم برا معلمان چرت و خوابالو و بچه های افاده ای یه هزاری شهریه بدم ولی چه کنم میگن نمونه یک شهر ما بهتر از تیزهوشان رتبشم بالاتره، خانوادمم نمیزارن بیام بیرون

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

اگه اشکال نداره میتونم بپرسم درآمد پدرتون در چه سطحه حدودی چقدره؟ آخه منم هدفم وکالته

خب من پدرم موسسه حقوقی داره ، کلی وکیل تازه کار زیر دستش هستن ، خودش پرونده میگیره ، سابقه ی درخشان داره ، نمیشه با یه وکیل ساده مقایسه کرد ، بستگی به پرونده هایی که میگیره داره ، یه پرونده حق الوکاله ش ۱۰۰ میلیونه یکی ۱ میلیارد یکی بیشتر ، اما به شدت شغل پولسازیه و درامد ماهیانه به شدت بالاست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
یه قانون بین کنکوریا هست میگن فقط اونی معتقده سهمیه ۵درصد تاثیری نداره که خودش سهمیه ۵درصد داره😏😏� ...

عزیز من حق بهت میدم 

اما من انتخاب نکردم که سهمیه داشته 

باشم حالا که دارم استفاده نکنم؟ 

آخه مگه من گذاشتم این قانون رو یعنی واقعا من بقرآن 

اگه خودم نداشتم به اونایی که داشتن میگفتم استفاده کنن 

نوش جونشون چرا وقتی یه دست کمکی به یکی هست 

ما باید فشار بخوریم پدر من جون خودش رو گذاشته وسط ۲۴ ماه حالا قراره در برابر اون همه زحمتی که کشیده ۵ درصد سهمیه به بچش بدن همه میگن حرومه 

حروم زمانی بود که پدر من و پدران ما فرار میکردن مثل خیلیا

که الان اینجا دست عر..اق بود میدونستید چه کار بزرگی کردن 

من نمیگم تاثیر نداره میگم من روش حساب نمیکنم و مثل همه ای شما تلاش میکنم برای رسیدن به اهدافم دوست عزیز 🩶

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

عزیز من حق بهت میدم اما من انتخاب نکردم که سهمیه داشته باشم حالا که دارم استفاده نکنم؟ آخه مگه من گذ ...

موفق باشی ولی از این توضیحات کلیشه ای برا من نده

تلاش کردن دستشون درد نکنه جنگ رفتن ولی تو کنکور بچه هاشون نباید جبران شه چه ربطی داره؟ جور دیگه ای جبران شه رقابت باید عادلانه باشه نه که یه عده جونشون دربیاد برا کنکور یه عده نه اخرش مقصد دومی بهتر باشه

خدانگهدار

موفق باشی ولی از این توضیحات کلیشه ای برا من ندهتلاش کردن دستشون درد نکنه جنگ رفتن ولی تو کنکور بچه ...

متاسفانه من این قانون رو نذاشتم 

اونی که گذاشته باید برای همه دست کمکی مثل سهمیه 

میزاشت و نه شما گناهی دارید نه ما 

هرچی باشه دست اونیه که این قانون رو وضع کرده 

منم موافق نیستم با اینکه به یکی کمک بشه به یکی نه ولی باید اینو بگم برای ما هم آسون نیست من ۵ درصدم یکی خیلی کمک کنن ۲ هزار ۲۵

اونایی که ۲۵ درصد هستند خداییییی زیاده

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه عکس برات فرستادم کارنامه کسیه که سهمیه ۵درصد داره 

رتبش از ۷۷۰۰ اومده رو ۱۸۰۰

با رتبه واقعیش نمیتونست پزشکی قبول شه ولی با رتبه ای که با سهمیه اورده تونسته

پس نگو تاثیرش زیاد نیست

به حرفای اینستا گوش نکنید که میگن این و اون همش دنبال ویو هستن سهمیه اونقدر هم کمک نمیکنه مخصوصا ۵ د ...

اصلا هم حرفت درست نیس.یه اشناهامون با سهمیه ۵ درصد رتبه ۳۰ هزارش شد ۲ هزار

به حرفای اینستا گوش نکنید که میگن این و اون همش دنبال ویو هستن سهمیه اونقدر هم کمک نمیکنه مخصوصا ۵ د ...

هر مدل سهمیه تاثیر داره 

دوستم پارسال خیلی درس نمیخوند الان داره پرستاری شهید بهشتی میخونه 

کلا تنها کسی که معتقده سهمیه ۵ درصد تاثیر نداره اونیه که سهمیه ۵ درصد داره🦦