سلام بچه ها دخترم بینیش کثیف بود خلال دندان بردم داخلش تمیز کنم سرشو تموم داد فرو شد تو دماغش دماغش خونی شد البته یک ساعت و نیم پیش بعد ی قطره خون اومد بیرون تمیز کردم دیگه خون نیومدن بعد خوابش گرفت خوابوندم حالا ک بیدار شده چشاش گیجه بهانه گیری و گریه میکنه ینی خون ریزیش بند نیومده من میگم اگه خون ریزی داشت بیرونم میریخت اره؟ دخترم پنج ماهشه
جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم❤️😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چرا اینجوری میکنن آدم حتما ی ترس و استرس و ناراحتی داره ک میاد اینجا سوالشو میپرسه بجای را ...
عین مادر شوهر شدن بعد همشون از مادر شوهر گله میکنن
عزیزم سخته فکر کنم تو هم مثل من تازع مامان شدی من از هی چی سر در نمیارم از مادر شوهر و مامانم میپرسم بعد انجام میدم خداروشکر چیزی نشد بعد این قبل هر کار مشورت بگیر
مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭