2777
2789
عنوان

خونی کردن دماغ نوزادم با خلال دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 32 پست
ن نشسته نگهش داشتم اصن خون نیومد بالاخره اگه خونی بشه بریدم یکمش بیاد بیرون دیگه بعدشم کامل شیر میخو ...

راست میگه نگران نباش پس حتما به رفتاراش حساس شدی  

مویرگ های دماغ خیلی سطحی ان زود خونریزی  میکنن دماغ خودمونم همینطوره دیگه

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
راست میگه نگران نباش پس حتما به رفتاراش حساس شدی   مویرگ های دماغ خیلی سطحی ان زود خونریز ...

ممنون ک بین همه توهینا کمک کردی بقول خودت معلوم نیست اینجا نینی سایته یا سر کوچه

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا اینجوری میکنن آدم حتما ی ترس و استرس و ناراحتی داره ک میاد اینجا سوالشو می‌پرسه بجای را ...

عین مادر شوهر شدن بعد همشون از مادر شوهر گله میکنن 

عزیزم سخته فکر کنم تو هم مثل من تازع مامان شدی من از هی چی سر در نمیارم از مادر شوهر و مامانم میپرسم بعد انجام میدم خداروشکر چیزی نشد بعد این قبل هر کار مشورت بگیر

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭