2777
2789

برای چاق شدن صورت چیکار کنیم؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چاق شدن چیکار کنیم

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

PDF غفاری رو نداری؟🙄🙄😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
برای چاق شدن صورت چیکار کنیم؟

گلاب خیلی خوبه 

برای تغذیتونم از فیبر و سیب زمینی استفاده کنین همچنین ماساژ صورت با روغن یا کرم مفیده 

خوردن 6 تا8 لیوان اب در طول روز فراموش نشه😸

گلاب خیلی خوبه  برای تغذیتونم از فیبر و سیب زمینی استفاده کنین همچنین ماساژ صورت با روغن یا کر ...

ممنون 😊

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
نع😂😂😂

چه بد😑

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
من خلاصه  خیلی از سوالا رو میگم ی رژیم لاغری خوب بگو✋🏻😂

عزیزدلم کم بخور همیشه بخور😸

اگه کم خونی دارین مصرف چای سبز براتون عوارض بدی داره اگر امکان رفتن به باشگاه رو ندارین تو خونه حلقه بزنین یا ورزش پلانک رو انجام بدین 

رژیما ی عجیب و سخت انجام ندین و اصولی به فکر کم کردن وزن باشین 💪

عزیزدلم کم بخور همیشه بخور😸 اگه کم خونی دارین مصرف چای سبز براتون عوارض بدی داره اگر امکان رفتن به ...

حلقه واقعا شکم پهلو آب میکنه؟من چاق نیستم اصللاااا 

فقط یکم شکم پهلو دارم چطور زود آبش کنم