2777
2789
حلقه واقعا شکم پهلو آب میکنه؟من چاق نیستم اصللاااا  فقط یکم شکم پهلو دارم چطور زود آبش کنم&nbs ...

حلقه واقعا تاثیر داره اگر امکانش هست از حلقه ی هولاهوپ استفاده کنین و درازونشست هم نتیجش عالیه💪

اخیییی 😀 شبا موز بخور  تحرکو تعطیل کن  ابغوره رو بزار کنار  حجم غذاتو زیاد کن ...

ممنونم خیلی مفید بود😂🥰

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان جوش بازو و کمر 

روغن شتر مرغ کلا برای درمان جوش خیلی خوبه من استفاده کردم خیلی عالیه اگرم مشکل جدیه و اذیت میشین به پزشک پوست و مو مراجعه کنید 🙏

عزیزدلم کم بخور همیشه بخور😸 اگه کم خونی دارین مصرف چای سبز براتون عوارض بدی داره اگر امکان رفتن به ...

در حد دو کیلو اینا کم‌کنم اوکیه چون هیکلم خوبه👌🏼

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
مرسی عزیزم  ببخش یه سوال دیگه بری درمان جای جوش باسن ؟و خود جوش

اگه میخواین اثر همیشگی و مطلوبی داشته باشه حتما به سبک زندگی و تغذیه اهمیت بدین

مصرف کاهو و انواع سزیجات و میوه های دیگه برای تضمین سلامت پوست گزینه ی خیلی خوبی هستن حالا بازم میگم اگرنارضایتی از جوش ها دارین به پزشک مراجعه کنین چون علاوه بر تجویز پمادی که مفیده برای درمان جوش شما روند درمان جوش ها سریع تر میشه 

همچنین اب و مایعات برای بدن و سلامت پوست مفیده و کیفیت پوست شما رو از از لحاظ چهره و هم اندام بالا میبره👌