2777
2789
عنوان

خانم هایی ک هم بچه دارن هم شاغلم هم درس میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 64 پست
صد در صد حرفتون درسته قبلا سایت اینطور نبود و الان خیلی گروه سنی اعضا پایین اومده کسانی که حتی ازدوا ...

منم دقیقا تعجبم از همینه

همه تایپیک ها هم شده دعا و طلسم و شوهر پیدا کردن 

بنظرم اینا همه از بیکاری

من‌خودم وقتایی ک درس دارم کار دارم اصلا وقت نمیکنم بیام‌فقط صبح ها میام یا وقت استراحتم‌میام ی چک میکنم میرم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
عزیزم من شاغلم و دانشجوری دکتری و بچه هم دارم واس مصاحبه از بچه ام چیزی نپرسیدن.الانم باردارم دعا کن ...

انشالله بسلامتی و دلخوشی دنیا بیاد

آفرین چ پشتکاری

پس میشه😍😍

کمک دست داشتی برا نگهداری بچه ها؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجوی کارشناسیم برای ارشد میخونم یه سری کلاس و فعالیت دارم انجام بدم هفته ای هم ۱۷ ساعت تدریس میکن ...

ایول چقدر فعال و پویا

بچه هم دارین؟ کسی برای نگهداری کمک میکنه؟

من دوتا بچه داشتم که درسمو میخوندم سه تا بچه داشتم که سر کار میرفتم الان بخاطر بارداری گذاشتمش کنا ...

ای جان

هزار ماشالله

کمک هم برا نگهداری بچه ها داشتین؟

بله ارگان دولتی هستم

قرار بود نیروهای قراردادی تبدیل وضعیت بشن خبر دارین تو‌چه مرحلیه؟ گویا قراره یکشنبه دیگه جواب قطعی بدن

نه عزیزم من مجردم مثال زدم براتون 

بازم خوب برنامه ریزی کردی

آفرین واقعا

مرسی جاندلم. کلاسام که انلاین و کارمم با همسرم تنظیم میکنم که بچه رو نگهداره

خدا پست و پناه هردوتون باشه 

ممنون بابت انرژی مثبتت😍😍

😁💕 ممنون دارم یاد میگیرم همه رو انجام بدم

میشه عزیزم

منم همزمان با ارشد  عقد کردم پایان ناممم فوق العاده سخت بود 

نگران نباش با پشتکاری ک‌شما داری هندل کردن همچی برات راحته

قربانت عزیزم.امیدوارم بزودی هبر قبولیت بزاری

فدات عزیزدلم

امسال هم‌ قبول نشم چون‌وقت کمه تا اسفند

انشالله سال دیگه با جدیت میرم دنبالش

ساعتی که سر کار بودم،پرستار از ۹ تا یک و نیم میومد

خب پس خیلی کارا میشه کرد ک بشه ب همچی رسید

واقعا ممنون از همگی