2777
2789
عنوان

خانم هایی ک هم بچه دارن هم شاغلم هم درس میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 64 پست
آخه دوستم رو برا بچه رد کردن گفتم مشغله ت زیاده با بچه برا همین پرسیدم

تاحالا همچین چیزی نشنیدم ابنجوری باشه که مردای متهال و زن و بچه دار همه رد میشن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
منم دقیقا تعجبم از همینه همه تایپیک ها هم شده دعا و طلسم و شوهر پیدا کردن  بنظرم اینا همه از ...

واقعا همینطوره 

خود مسئولین نی نی سایت هم ناراضی نیستن چون با این تاپیک ها بازدید کنندگان بیشتر میشه و به نفع اون ها

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار بود نیروهای قراردادی تبدیل وضعیت بشن خبر دارین تو‌چه مرحلیه؟ گویا قراره یکشنبه دیگه جواب قطعی ب ...

نیروهای قرادادی که ایثارگری دارند دیگه منظورتونه ؟ قراردادهای مستقیم که تبدیل وضعیت شدن شرکتی ها هم مدارک ارسال شده منتظر تایید سازمان اداری  و استخدامی هستند

نیروهای قرادادی که ایثارگری دارند دیگه منظورتونه ؟ قراردادهای مستقیم که تبدیل وضعیت شدن شرکتی ها هم ...

نه کل نیروهای قراردادی منظورمه

قرار بود همه نیروهای قراردادی و شرکتی تبدیل وضعیت بشن

پس چرا هنوز قرارداد ما رسمی نشده؟، من قراردادیم 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
واقعا همینطوره  خود مسئولین نی نی سایت هم ناراضی نیستن چون با این تاپیک ها بازدید کنندگان بیشت ...

دستشان درد نکنه واقعا

نمیدونم چرا تو‌ایران هر چیز خوبی آخر خراب میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
تاحالا همچین چیزی نشنیدم ابنجوری باشه که مردای متهال و زن و بچه دار همه رد میشن

پس احتمالا قبول نشده روش نشده بگه الکی گفته بخاطر بچه ردم کردن

پس احتمالا قبول نشده روش نشده بگه الکی گفته بخاطر بچه ردم کردن

دقیقا همینطوره وگرنه من آدم پر مشغله خیلی خیلی دیدم که راحت دکتری پذیرفته شدن البته با رزومه خوب

دقیقا همینطوره وگرنه من آدم پر مشغله خیلی خیلی دیدم که راحت دکتری پذیرفته شدن البته با رزومه خوب

خودمم تعجب کردم ولی خب ب روش نیاوردم

چون اهل قمپز در کردن هست اینم ک گفته دکترا رتبه آوردم احتمالا جزو قمپزهاش بوده

خودمم تعجب کردم ولی خب ب روش نیاوردم چون اهل قمپز در کردن هست اینم ک گفته دکترا رتبه آوردم احتمالا ...

البته بگما من رتبه دو و سه دیدم مصاحبه رد شده

البته بگما من رتبه دو و سه دیدم مصاحبه رد شده

اره میدونم ولی خب بخاطر بچه رد شدن

شاید هم راست گفته بعضی اساتید رو‌مخن گیرای بنی اسرائیلی میدن

نه کل نیروهای قراردادی منظورمه قرار بود همه نیروهای قراردادی و شرکتی تبدیل وضعیت بشن پس چرا هنوز ق ...

والا من تبدیل کل نیروها تا جایی که اطلاع دارم تصویب نشد فقط در حد حرف و کل کل بود فقط ایثارگری تصویب شد

والا من تبدیل کل نیروها تا جایی که اطلاع دارم تصویب نشد فقط در حد حرف و کل کل بود فقط ایثارگری تصویب ...

جدی میگی؟🤕