2777
2789
عنوان

خانم هایی ک هم بچه دارن هم شاغلم هم درس میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 64 پست
بخاطر بچه ها میگین سخته؟

خانه داری خودش یک مشغله است 

بچه یک مشغله 

شغل یک مشغله 

دکتری هم خودش یک کار پر دردسره 

این همه فشار باعث شد که یک هفته است ديسکم بزنه بیرون و بیفتم تو رختخواب 

به خودت رحم کن 

تاپيک هام رو بخون

خانه داری خودش یک مشغله است  بچه یک مشغله  شغل یک مشغله  دکتری هم خودش یک کار پر د ...

زندگیم یکنواخت شده دلم میخواست ی تغییری کنه

اینجور ک شما میگین باید قبل بچه دار شدن اقدام میکردم😔

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اینکه موارد خانواده شوهری طرفداری بیشتری داره شکی نیست ولی خب سوال شما هم تخصصی هست و هر کسی نمی ...

شما کجا مشغولین

ارگان دولتی؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
نه بابا صفحه دوم میخوان چیکار

خب پس اگه نپرسیدن نمی گم

مرسی ک گفتی عزیزم

آخه دوستم رو برا بچه رد کردن گفتم مشغله ت زیاده با بچه برا همین پرسیدم

شاید خودش اینجوری گفته بار علمیش کم بوده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
شاید خودش اینجوری گفته بار علمیش کم بوده

راست میگیا شاید اصلا دروغ گفته

چون همیشه قپی زیاد میآمد ولی خب چون ارشد دانشگاه مدرس میرفت احتمال دادم قبولی دکتراش رو هم راست گفته

ولی گفت بخاطر بچه ردم کردن

اره عزیزم انشالله که قبول میشی و موفق

فداتشم گلم

همچنین❤❤💋

اره قبول دارم ولی تایپیک های قدیم رو‌نگاه میکنی چقدر خانم های باسواد و اطلاعات عمومی زیاد بودن من ج ...

صد در صد حرفتون درسته قبلا سایت اینطور نبود و الان خیلی گروه سنی اعضا پایین اومده کسانی که حتی ازدواج نکردند

من خودم تا زمانیکه باردار نشدم میدیدم این سایت رو ولی احساس می کردم مورد نیاز من نیست که عضو بشم الان برام عجیب با اینهمه اپلیکیشن های جذاب چرا یه دختر مجرد میاد اینجا عضو میشه !!!

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

من دوتا بچه داشتم که درسمو میخوندم

سه تا بچه داشتم که سر کار میرفتم

الان بخاطر بارداری گذاشتمش کنار،ولی خیلی توی ذهنمه که بعد از فارغ شدنم برای دکترا بخونم

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
آخه دوستم رو برا بچه رد کردن گفتم مشغله ت زیاده با بچه برا همین پرسیدم

عزیزم من شاغلم و دانشجوری دکتری و بچه هم دارم واس مصاحبه از بچه ام چیزی نپرسیدن.الانم باردارم دعا کن بسلامتی بدنیا بیاد

دانشجوی کارشناسیم برای ارشد میخونم یه سری کلاس و فعالیت دارم انجام بدم هفته ای هم ۱۷ ساعت تدریس میکنم 

رسیدن به همه اینا یکم سخته باید برنامه ریزی خیلی دقیقی بکنی از یه سری چیزا باید بزنی 

اگه ساعت کاری بالا باشه و بچه دارم باشی سخت تره نکه نشه ولی یکم مشکله همش به خودت بستگی داره