2777
2789

دوستانی که هم بچه دارن هم شاغلم هم درس میخونن

بنظرتون بخوام برا دکترا بخونم با وجود بچه تو مصاحبه قبولم میکنن؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اونا مگ وقت دارن بیان نی نی سایت

اره خیلی هارو دیدم درس میخونن بچه هم دارن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانمو فقط میشناسم که وقتی بچه بودم هم درس میخوند هم شاغل بود

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      

تو مصاحبه بچه داشتن مهم نیست مهم اینه که از قبل با اون استادا بسته باشی مقاله داشته باشی به عنوان شخصیت  اهل تحقیق بشناسنت رزومه تحقیقت و پروپوزالت خوب باشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
شاغلم هستن  سخته دیگ

اوهوم

اینجا فقط ب پست های خاله زنکی انگار ج میدن

تو مصاحبه بچه داشتن مهم نیست مهم اینه که از قبل با اون استادا بسته باشی مقاله داشته باشی به عنوان شخ ...

آخه دوستم رو برا بچه رد کردن گفتم مشغله ت زیاده با بچه برا همین پرسیدم

اوهوم اینجا فقط ب پست های خاله زنکی انگار ج میدن

در اینکه موارد خانواده شوهری طرفداری بیشتری داره شکی نیست ولی خب سوال شما هم تخصصی هست و هر کسی نمی دونه من با انکه شاغلم و ارشد دارم واقعا نمی دونم بچه داشتن ربطی به قبولی مصاحبه داره یا نه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من  هم دانشجوی دکتری  هم مادر یک دختر 14 ساله  هم یک پسر 3 ساله  هم استخدام ...

بخاطر بچه ها میگین سخته؟

در اینکه موارد خانواده شوهری طرفداری بیشتری داره شکی نیست ولی خب سوال شما هم تخصصی هست و هر کسی نمی ...

اره قبول دارم

ولی تایپیک های قدیم رو‌نگاه میکنی چقدر خانم های باسواد و اطلاعات عمومی زیاد بودن من ج خیلی از سوالهای بارداری ‌ و مدیریت خونه و غیره رو از تایپیک های قدیم یاد گرفتم 

ولی الان ب ندرت از این موارد هست

خب نگو بچه داری اونا که صفحه دوم شناسنامه تو نمیبینن..

فکر کنم میبینن

نمیبینن یعنی!🤔