2777
2789
عنوان

راجب مرخصی زایمان کسی میدونه؟

204 بازدید | 16 پست

من این ماه 4 ماهم تموم میشه تو یه شرکت خصوصی چند ساله کار میکنم میتونم از ماه دیگه از مرخصی زایمان استفاده کنم بنظرتون؟ یعنی دیگه  تا آخر این ماه بیام و دیگه نیام!صب ساعت 8 رفتم بیمه تامین اجتماعی قیافه هاشون که مث ساعت 6 عصر بود آخرم قسطی حرف زد نفهمیدم چی میگه  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

هرچقد از این ور زایمان استفاده کنی از مرخصی زایمانت کم میشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید زایمان کنید بعد گواهی زایمان ببرید تا بهتون مرخصی زایمان بدهند  الان میتونید استعلاجی ...

عاخه میگن تا سه ماه قبلش میتونی استفاده کنی تو سایت خوندم  

شما خودت استفاده کردی؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
هرچقد از این ور زایمان استفاده کنی از مرخصی زایمانت کم میشه

شما استفاده کردی؟ میخام بدونم اصلا میتونم از الان نیام!!؟

شما استفاده کردی؟ میخام بدونم اصلا میتونم از الان نیام!!؟

من نه وقتی اللن استفاده کنی بعد زایمان مرخصیت کم بشه چه ارزشی داره حیفه.بچه بعد از زایمان بیشتر نیاز به مادر داره تا الان

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببین مرخصی زایمان تو شرکت خصوصی بیشتر توافقیه یعنی باید اول باهاشون صحبت کنی البته اکگه قصدت برگشت ...

با شرکت صحبت کردم اکیه ولی فقط موندم بیمه قبول میکنه یا نه،شرکت که الانم بگم برم مشکل ندارن

من نه وقتی اللن استفاده کنی بعد زایمان مرخصیت کم بشه چه ارزشی داره حیفه.بچه بعد از زایمان بیشتر نیاز ...

نه خب بعدش میخام بیمه بیکاری بگیرم

با شرکت صحبت کردم اکیه ولی فقط موندم بیمه قبول میکنه یا نه،شرکت که الانم بگم برم مشکل ندارن

واسه رفتنت که مشکلی نیست واسه برگشتت باید ببینی جاتو خالی نگه میدارن یا نه

بیمه بله قبول میکنه

باید بری شعبه ت و کاراشو انجام بدی

نمیشه عزیزم بهترین کار اینه ۴ ماه دیگه تحمل کنی

اه از باردای بخاطر همین چیزاش بدم میاد ادمو از کار و زندگی میندازه

واسه رفتنت که مشکلی نیست واسه برگشتت باید ببینی جاتو خالی نگه میدارن یا نه بیمه بله قبول میکنه بای ...

مشکل ندارم چون بعدش دیگه نمیخام بیام

نمیشه عزیزم بهترین کار اینه ۴ ماه دیگه تحمل کنی

چرا نمیشه؟ شما استفاده کردی؟ بیمه بیکاری نمیشه یا همین مرخصی زایمان؟