2777
2789
عنوان

رمز آرامش و خوشبختی من

1637 بازدید | 65 پست

بچه‌ها من خیلی احساس خوشبختی میکنم. دنیا قشنگه برام. نه اینکه مشکلی ندارم، اتفاق بدی برام پیش نمیاد، دعوا نمیکنم، حرفی نمی‌شنوم، نه. همه‌ی اینا هست، اما برام ذره‌ای مهم نیست.

فقط به خونه‌ی خودم و همسرم و دخترم فکر میکنم. فقط به چند تا گل و گلدونی که دارم. مردم برام کم‌ارزش نیستن، اصلا. اتفاقا بیشتر آدمای اطرافمو خیلی هم دوست دارم، اما نظرشون برام خیلی مهم نیست.

دوست داشتم اینو براتون بنویسم. شاید به دردتون بخوره.

راز خوشبختی من بی‌خیالیه. حساس نبودنه. گیر ندادنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اگه منم میتونستم بیخیال باشم خوشبخت بودم نه اینکه ی حرفیو 3روزه شنیدم از اونموق سردرد دارم و حالت تهوع از بس فکرکردمو حرص خوردم

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
اگه منم میتونستم بیخیال باشم خوشبخت بودم نه اینکه ی حرفیو 3روزه شنیدم از اونموق سردرد دارم و حالت ته ...

منم مثل توام

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍