2777
2789
عنوان

گوشی راننده اسنپ زنگ خورد😳😳😳😐

463 بازدید | 26 پست

▫️گوشی راننده اسنپ زنگ خورد. گوشی را که برداشت، چند لحظه بعد پرسید: حالا قبل از این‌که بره خونه ننه‌ش، برامون شام و ناهار پخت؟!

▫️زنِ خانه‌دار یا شاغل، فرقی ندارد! خانه فضای اشتراکی است و همه در نگهدای و امور مربوط به آن وظایفی دارند. 

▫️زن اگر برای خونه و آدم‌های خونه کاری هم انجام می‌ده، وظیفه‌ش نیست؛ داره لطف می‌کنه» را از بابا یاد گرفتم که بارها و بارها به آن اشاره کرده است. خانه‌داری وظیفه ما نیست! طبق قوانین شرعی هم (اگر همیشه به‌دنبال توجیه شرعی و دینی هستید) وظیفه زن، تربیت فرزند و همسرداری است؛ نه خانه‌داری!

▫️در نتیجه، یک‌وقتی خیال نکنیم چون زنی/مادری/همسری خانه‌دار است، پس باید تمام امور خانه را برعهده بگیرد. چون زمان بیشتری در خانه می‌گذراند، می‌تواند این لطف را در حق ما بکنند که امور بیشتری را برعهده بگیرنداما به هیچ عنوان چنین وظیفه‌ای ندارد. خانه اگر فضای مودت و همدلی باشد، رسیدگی به همه امور آن، وظیفه تمام‌وقت یک نفر نیست. 

▫️من زن‌های زیادی را دیدم که خودشان هم باور دارند وظیفه‌شان رسیدگی به همه امور خانه است، چون تمام‌ وقت‌شان را توی خانه می‌گذرانند. 

▫️وقتی خودمان به اشتراکی‌بودن فضای خانه اعتقادی نداشته باشیم و فداکاری‌های رایجِ اشتباه را جزو وظایف خودمان بدانیم، بعد از گذشت سال‌ها، تغییر و اصلاح توقعات همسر و فرزندان عملا غیرممکن می‌شود. از همین حالا، آستین بالا بزنیم.

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين حرفاي شمارو خيلي ها درك نميكنن و حتي به زني كه برا خودش يذره ارزش قائل ميشه هم فوش ميدن

مادرشوهر من زن رو كلفت ميبينه اگه زن ناخن بكاره يا يلظه بره مهموني زنونه يك ساعت اين زن رو زن نميدونه

اولين كاربريم نيست كاربري قبليم ٢سال بود😁😁😁
اين حرفاي شمارو خيلي ها درك نميكنن و حتي به زني كه برا خودش يذره ارزش قائل ميشه هم فوش ميدن مادرشوه ...

مادرشوهرم منم همینه

متاسفانه جاریام هم دیگه مث اونا شدن 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن