2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه دکتر زن خوب هست حالا چرا مرد

چون دکترم شماره ایشونو داد بعدشم میگن تو سونو رکتال هیچ قسمتی از بدن مشخص نمیشه از سونو عادی هم پوشیدگیش بیشتره حتما هم دستیاره خانم دارن

عزیزم دکتر زنانم این دکترو معرفی کرده منم شرایط حاده باید زود سونو‌ بشم ببینم بیماری تا چه حد پیشرفت ...

چند سالته

منم مشکل شما رو داشتم ولی از این سونوی ها ندادم

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
تو جفت تخمدان هام دارم سمت چپی ۵سانت و دو میل سمت راستی ۳ سانت و چهار میل

اسم بیماری اندومتریوز هست

کیست های اندومتریوز بسیار مقاوم هستن به درمان

عمل نکن سعی کن با دارو کنترل کنی چون تو هر دو طرف داری عمل باعث کم شدن ذخیره ت میشه

آگه متاهلی سریع اقدام کن برای بارداری

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
اسم بیماری اندومتریوز هست کیست های اندومتریوز بسیار مقاوم هستن به درمان عمل نکن سعی کن با دارو کنت ...

آره متاسفانه تو جفتش دارم و با عمل قسمتی از تخمدانمم خارج میشه خیلی میترسم که باعث نازاییم بشه از شانسم تو مجردیمم برام اتفاق افتاده نمیتونم باردار شم خیلیم نگرانم چسپندگی به لگن و روده هام داده باشه😭

من متاهل بودم اقدام کردم برای بارداری 

باردار شدن باعث عقب نشینی بیماری میشه

ولی باید همیشه تحت کنترل باشیم چون احتمال بدخیمی داره

من لاپاراسکوپی شدم ولی تشخیصی بود نه درمانی

و کیستم رو هم ساکن کردن برداشتن گفتن ذخیره ت رو کم میکنه

ماله من یه طرف داشتم ولی ضایعات اندومتریوز تو لگن پر شده بود

پیاده روی و سالم خوری فراموش نشه

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
من متاهل بودم اقدام کردم برای بارداری  باردار شدن باعث عقب نشینی بیماری میشه ولی باید همیشه ت ...

پیاده روی خوبه براش؟

چیا رو نباید بخورم چیا برام خوبه؟زیاد معدمو سنگین نمیکنم 

آره متاسفانه تو جفتش دارم و با عمل قسمتی از تخمدانمم خارج میشه خیلی میترسم که باعث نازاییم بشه از شا ...

ماله منم تو مجردی بود منتها من تو متاهلی متوجه شدم

نگران نباش به منم می گفتن نازایی دارم ولی نداشتم ضایعات تو لگن داشتم

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌